Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima daće stajlingu lični pečat.

Da li imamo stila vidi se ne samo po garderobi koju smo ponele, već po detaljima kojima smo stilizovale izabranu odevnu kombinaciju. Moć aksesoara pripadnicama lepšeg pola dobro je poznata. Ipak, ono što se razlikuje jesu navike koje se menjaju s godinama.

U tinejdžerskim danima većina mladih devojaka stavlja kvantitet ispred kvaliteta, te su spremne da određenu sumu novca u shoppingu potroše na više jeftinijih komada kako bi mogle često da ih menjaju. Ulaskom u poslovni svet veća pažnja se posvećuju kvalitetu. Tada su žene spremne da izdvoje novac za samo jedan luksuzni detalj koji će svakoj kombinaciji dati šik, a sofisticirani look. Upravo zato se opredeljuju da svom nakitu dodaju dijamante.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima otkriva vam Maestro Jewelers.

Statement dijamantski prsten

Kada se pomene prsten sa dijamantom mnogima je prva asocijacija veridba. Svakako, verenički prsten danas je nemoguće zamisliti bez očaravajućeg sjaja prirodnih dijamanata koji će izmamiti osmeh vaše voljene pri svakom pogledu na ruku.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Međutim, verenički prsten nije jedini dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima. Da biste unele estetiku, dodajte još jedan. Ovaj prsten sa dijamantom govori o vama na suptilniji način, dajući prstima posebnu gracioznost.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Izbor dijamantskog prstena zavisi od ukusa, modnog stila koji negujete, pa i same ličnosti. Zato drage dame, budite dovoljno smele da ovim komadom nakita istaknete svoju posebnost. Ukoliko želite da vaš prsten ima sentimentalnu vrednost povežite ga sa važnim događajem. Datum rođenja je najbolji način za to, te stručnjaci savetuju da izaberete prsten sa dragim kamenom vašeg horoskopskog znaka.

Dijamantska ogrlica za svečane prilike

Ništa neće zameniti glamur u vašem stajlingu kao upečatljiva dijamantska ogrlica. Namenjena za posebne prilike i svečane toalete učiniće da se osećate poput dive na crvenom tepihu.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Bez obzira da li izaberete ogrlicu sa masivnim dijamantskim priveskom ili niz dijamanata, budite sigurne – svojim očaravajućim sjajem ovaj skupoceni nakit naglasiće lepotu vašeg lica. Zato model birajte, pre svega, prema obliku lica.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Ženama sa ovalnim i srcolikim oblikom odgovara svaki stil dijamantske ogrlice. Za dame sa kockastim i okruglim licem najbolji izbor jesu duži modeli kako bi vizelno izdužile konture lice, dok izduženom licu savršeno pristaju kraće verzije koje će mu dati skladan izgled.

Narukvica sa dijamantima koja je uvek u trendu

Prema mišljenju mnogih čuvene tenis dijamantske narukvice su najelegantniji aksesoar, te ne čudi što su svrstane u glavni dijamantski nakit za leto 2022.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Karakterističnog su dizajna u vidu niza dijamanata raspoređenih u prelepu pravu liniju. Najčešće je niz sačinjen od brilijanata. Mada može biti i sa dijamantima drugih rezova. Zahvaljujući savršenom obliku tenis narukvica podiže svaku odevnu kombinaciju na viši nivo. Ujedno, pokazuju vaš besprekorni stil.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Da je tenis narukvica, zaista, dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima govori i činjenica da se savršeno slaže sa drugim komadima, pa i satom na ruci.

Dijamantske minđuše su „must have“ u svakom stajlingu

Dijamantske minđuše su najbrži način da osvežite svoj outfit. Kao verni pratioci svake žene sa stilom, bez njih ne možemo da zamislimo poslovni look, odlazak kafu sa prijateljicama ili na večeru sa voljenim.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Počev od jednostavnijih modela, pa do kombinacije dijamanata sa dragim kamenjem u boji – ovaj mali, a luksuzni detalj svojom lepotom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Zbog toga se opravdano smatraju esencijalnim dijamantskim komadom koji bi trebao da se nađe prvi u kolekciji nakita.

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima

Dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.