Sve žene sa stilom dobro znaju da je dovoljan jedan statement detalj kako bi outfit dobio glamurozni izgled. Upravo takvu moć ima dijamantski nakit.

Skupoceni par minđuša, raskošna narukvica ili, pak, efektna ogrlica pretvoriće i najjednostavniju odevnu kombinaciju u luksuznu toaletu vrednu divljenja, te ne čudi što su dijamanti omiljeni aksesoar pripadnica lepšeg pola.

Baš kao što se iz sezone u sezonu smenjuju trendovi u garderobi, tako i dijamantski nakit sa svakim godišnjim dobom dobija osveženo izdanje.

Slojevit dijamantski nakit za leto 2022.

Da li je trendu iz 90-ih došao kraj? Popularne „choker“ ogrlice su poslednjih godina vladale svetom juvelirstva, preteći da zauzmu titulu klasiku. Međutim, ovo leto donosi pravi zaokret.

Dijamantski nakit za leto 2022.

Što duže, to bolje – moto je kada su u pitanju dijamantske ogrlice. Nežne, slojevite i, pre svega, sofisticirane one nisu samo svestrani modni dodatak, već i odraz vaše elegancije. Ujedno, i najlepši način da istaknete meku liniju vrata ili dekolte. Čak i ako radije birate komade sa golim leđima, duge ogrlice sa dijamantima mogu vam pomoći da stilizujete omiljenu haljinu.

Za romantične dame tu su ogrlice sa privescima u obliku srca ukrašenim dijamantima, koji će tople letnje večeri pretvoriti u dragocene uspomene.

Dijamantske narukvice dostojne princeza

Čuvena tenis narukvica je must have kada je u pitanju dijamantski nakit za leto 2022. Iza očaravajućeg niza dijamanata koji krasi zglob krije se fascinantna priča. Naime, teniserka Kris Evert je 1987. godine na Australian Open-u odbila da skine dijamantsku narukvicu tokom meča, jer joj ona donosi sreću. Zahvaljujući ovom malom „incidentu“ tenis narukvica je postala glavni trend u nakitu.

Dijamantski nakit za leto 2022.

Iako traje decenijama, za leto 2022. godine juveliri su pripremili pravu poslasticu – tenis narukvicu od ružičastog zlata. Sigurni smo da jedinstvenom sjaju prirodnih dijamanata okruženih prefinjenom ružičastom notom nijedna dama neće moći da odoli.

Masivni prsten sa dijamantom

Dijamantski prsten nije namenjen samo za veridbu. Već je savršeni dodatak u svakoj prilici – počev od business outfita, pa do otmene večere.

Dijamantski nakit za leto 2022.

Glavni trend među prstenjem ovog leta je tzv. halo forma. Karakteriše je centralni dijamant oko kog je smešteno niz manjih. Zahvaljujući takvom dizajnu prsten izgleda veći, te je i efekat koji stvara moćniji.

Dodatna prednost halo dijamanstkog prstena ogleda se u neograničnim mogućnostima kombinovanja. Bez obzira da li izaberete veći i manje dijamante istog oblika ili vam je favorit dragi kamen u boji sa manjim dijamantima – vaš prsten privući će pažnju gde god se pojavite.

Dijamantski nakit za leto 2022. inspirisan geometrijskom formom

Kod dijamantskih minđuša ovog leta dominira linearni dizajn. Čisti oblici sa ravnim linijama pravi su šik detalj namenjen urbanim devojkama. Od visećih, pa do minđuša na klin – sa ovim dijamantskim nakitom nikada nećete pogrešiti, jer se geomtrijski oblici odlično slažu uz svaki modni stil.

Dijamantski nakit za leto 2022.

Dijamantski nakit za leto 2022. vodećih juvelirskih kuća, kao što su Chopard, IDC i Moriah, čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.