Dijamantski nakit u davna vremena bio je odraz bogatstva, te su ga nosili samo članovi kraljevskih porodica i pripadnici viših društvenih krugova. Dok u modernom dobu predstavlja moćni aksesoar koji svaku odevnu kombinaciju učini besprekornom.

Međutim, dijamantski nakit nije običan modni detalj. On govori više od hiljadu reči ne samo o vašem stilu, već i navikama, pa i karakteru. Imajući ovo u vidu ne čudi što ga sa posebnom pažnjom biramo.

Dijamanti su uvek prikladni da upotpune vaš outfit. Bez obzira da li se spremate za poslovni sastanak, pozorišnu predstavu ili odlazak na večeru, jedno je sigurno – sa blistavim sjajem skupocenog dragog kamenja nikada nećete pogrešiti.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Ipak, morate znati da ne možete svuda nositi jedan stil dijamantskog nakita. Različite prilike zahtevaju različite komade.

Dijamantski nakit uz poslovnu u garderobu

Ako smatrate da su dijamanti previše za kancelariju, razmislite ponovo. Svakog dana nosite svoj verenički prsten sa dijamantom, pa zašto ne biste u svoj business stil uvrstile i minđuše sa dijamantima ili dijamantski privezak. Budite sigurne, samo jedan komad ovog prestižnog nakita uneće sofisticiranost u svedenu poslovnu garderobu.

Dijamantski nakit za svaku priliku

S obzirom da pojedina zanimanja zahtevaju određeni dress code, dijamantski nakit za posao birajte, upravo, prema mestu gde radite.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Ukoliko radite u strogo profesionalnom okruženju, kao što je advokatska kancelarija ili računovodstvena agencija, svoj poslovni look stilizujte suptilnijim komadima. Decentne dijamantske minđuše ili nežna ogrlica sa diskretnim priveskom je pravi izbor.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Žene koje se bave kreativnim poslovima imaju punu slobodu u odevanju. Samim tim i u izboru dijamantskog nakita, te stručnjaci savetuju da budete smele i ponesete svoj omiljeni komad i na radnom mestu.

Dijamantski nakit za elegante svečanosti

Baš kao što su leptir mašna i odelo obavezna garderoba muškaraca, tako je dijamantski nakit kod žena mast have na svečanim događajima. Pri izboru uzmite u obzir detalje na garderobi, dekolte, formu rukava, ali i frizuru.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Raskošne ogrlice se odlično slažu uz ravno sečene haljine bez bretela, ali i uz duboki dekolte. Ukoliko je vaša haljina otvorena pozadi, istaknite gola leđa dugom ogrlicom sa dijamantskim priveskom.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Punđe važe za prefinjene frizure, te ih dame rado biraju za razne svečanosti. Nežnu liniju vrata najbolje ćete naglasiti efektnim dijamantskim minđušama. Dok modeli u vintage stilu savršeno pristaju slip haljinama iz zlatnog doba Holivuda tako da ćete se osećati poput dive na crvenom tepihu.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Za dodatnu dozu glamura ukombinujte minđuše sa tzv. teniskom narukvicom, koja je jedan od vodećih trendova kada je u pitanju dijamantski nakit za leto 2022. godine.

Dijamantski nakit za svaki dan

Ležerni stil, takođe, možete osvežiti luksuznim komadima nakita. Dovoljan je samo prsten sa dijamantom ili prsten sa safirom i dijamantima da i vaša casual garderoba dobija sasvim novi izgled.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Charm narukvice sa dijamantskim privescima koji vise su šik, te su odličan dodatak svakodnevnom stajlingu kako mlađih, tako i starijih žena. Dok devojke koje žele da se svojim nakitom izdvoje iz mase mogu da ponesu jedinstvene Moriah minđuše koje spajaju originalni kamen sa svete planine i najfinije prirodne dijamante.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Dijamantski nakit čuvenih juvelirskih kuća koji odgovara svakoj prilici i svakom stilu čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.