Dijamantski nakit za venčanje je značajni detalj wedding look-a.

Venčanje je najvažniji dan u životu. On označava početak novog poglavlja u ljubavnoj bajci, a sam čin razmene burmi, dok sa osmehom gledate svog voljenog, predstavlja najromantičniji trenutak koji ćete zauvek pamtiti.

Iako buduće neveste sa oduševljenjem čekaju dan kada će krenuti u potragu za venčanicom iz snova, ne treba zaboraviti da za celokupni izgled nije dovoljna samo omiljena haljina. Odabir savršenog nakita ima ključnu ulogu.

Dijamantski nakit oslikava lepotu žene, unoseći dodir glamura u svaki stajling. Ujedno, ima moć da učini da se osećate posebnom, te ne čudi što su dijamanti postali verni pratioci venčanja.

Dijamantski nakit za venčanje

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam daje savete kako da izaberete dijamantski nakit za venčanje.

Obratite pažnju na venčanicu

I dok ćete verenički prsten sa dijamantom i burmu nositi svakog dana, dijamantski nakit za venčanje je namenjen za ovu specijalnu priliku, baš kao i venčanica. Zbog toga stručnjaci naglašavaju da ga treba uskladiti upravo sa svadbenom haljinom.

Venčanice bez bretela su najpopularnije među nevestama. Ne samo da spajaju vašu nežnu i zavodljivu stranu, već pružaju neograničene mogućnosti u izboru nakita.

Dijamantski nakit za venčanje

Raskošne dijamantske ogrlice, svakako, su prve na listi. Krasi ih očaravajući dodir luksuza koji je dostojan kraljevskog venčanja. Tradicionalne neveste rado biraju dijamantski nakit sa biserom, dok trendi devojke se odlučuju za diskretne ogrlice sa jednim dijamantom koje će upotpuniti narukvicama u istom stilu.

Dijamantski nakit za venčanje

Ukoliko želite da ponesete venčanicu na jedno rame, morate znati da ovaj stil ne ide sa ogrlicama. Umesto nje, vrat istaknite dijamantskim minđušama. Prefinjene viseće vrste daju vašoj haljini dodatnu dozu gracioznosti. Za upečatljivi efekat tu su tzv. “shoulder duster” modeli. Dok devojke koje žele da “razbiju” belinu svoje venčanice mogu da izaberu dijamantske minđuše sa safirom, jer običaj nalaže da na venčanju nosite “nešto plavo”.

Dijamantski nakit za venčanje

Venčanicama sa dubokim dekolteom najbolje pristaju sofisticirane višeslojne ogrlice sa dijamantima koje će naglasiti magični dizajn haljine.

Dijamantski nakit za venčanje prema sopstvenom stilu

Kada je u pitanju odabir dijamantskog nakita za dan venčanja, ne postoji “pravi” izbor. U velikoj meri izbor zavisi od ličnog stila i onoga što čini da se osećate lepo.

Dijamantski nakit za venčanje

Ipak, budite spremne da izađete iz svoje komfor zone, jer je venčanje pravi trenutak da zablistate na najlepši način. Zato umesto klasičnih komada nakita probajte dijamantske minđuše sa dragim kamenjem u boji ili ogrlicu neobičnog dizajna. Ukoliko želite da nakit nosi simboliku vaše ljubavi izaberite privezak koji ima duboko značenje za vas i vašeg voljenog.

Dijamantski nakit za venčanje

Romantične neveste mogu da dodaju dašak romanse pomoću Chopard dijamantskog nakita u obliku srca. Dok one koje žele dramatični efekat pravi izbor su geometrijski oblici u art deco stilu.

Ukombinujte plemeniti metal sa bojom tkanine svadbene haljine

Iako ne postoje stroga pravila, pojedini plemeniti metali više odgovaraju određenim nijansama. Tako je belo zlato savršeno za čisto bele venčanice. Haljinama u boji slonovače najbolje pristaju komadi sa žutim zlatom, a puderaste tonove materijala najbolje ćete naglasiti ružičastim zlatom.

Dijamantski nakit za venčanje

Drage dame, ukoliko se dan vašeg venčanja bliži, posetite Maestro Jewelers. U bogatoj ponudi svetski poznatih juvelirskih brendova sigurno ćete pronaći dijamantski nakit za venčanje.