Dijamantske minđuše su najvažniji komad nakita svake žene.

Neponovljivi Yves Saint Laurent bio je u pravu kada je rekao da: „Moda bledi, stil je večan“. A ništa bolje ne govori o vašem stilu nego dijamantski nakit.

Ovaj luksuzni aksesoar, zaista, nikada ne izlazi iz mode. Ujedno, ima moć da svaku vašu odevnu kombinaciju pretvori u besprekorni stajling koji će izmamiti uzdahe kako jačeg pola, tako i drugih dama.

Ipak, u moru očaravajućih komada dragog kamenja, jedan ima posebno značenje. Sigurno ste pomislili da je u pitanju verenički prsten. Svakako, prsten sa dijamantom je nezamenjivi pratilac najvažnijeg događaja u vašem životu, ali osnovu nakita čine dijamantske minđuše. Savršeno odgovaraju svakom stilu i svakoj prilici, te ih rado nose kako starije pripadnice lepšeg pola, tako i tinejdžerke.

Dijamantske minđuše

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam otkriva kako da izaberete dijamantske minđuše.

Dijamantske minđuše prema stilu

Baš kao što postoje različiti stilovi dijamantskog vereničkog prstenja, tako i dijamantske minđuše dolaze u različitoj formi.

Dijamantske minđuše

Najpoznatiji je, svakako, klin model. Prepoznaju se po minimalističkoj formi koja na suptilni način unosi dozu prefinjenosti u vaš look. Obično dolaze sa jednim dijamantom okruglog reza. Mada su popularne i verzije sa drugim rezovima, kao i tzv. klaster stil, kod koga je centralni dijamant okružen nizom manjih.

Ne samo da su veoma udobne za nošenje, već i praktične, jer se lako kombinuju, te ne čudi što svaka dama sa stilom ima svoj omiljeni par klin dijamantskih minđuša.

Dijamantske minđuše

Za ljubiteljke delikatnog nakita pravi izbor su viseće dijamantske minđuše. Karakteriše ih dizajn koji polazi od usne resice lagano se spuštajući tako da naglašavaju nežnu liniju vrata. Postoje različite podvrste. Tako minđuše u obliku suze imaju gornji deo fiksiran, a u donjem delu se nalazi dijamant kruška reza.

Dijamantske minđuše

Čuvene „shoulder duster“ dijamantske minđuše krasi tanki lančić na kome je smešten jedan ili više dijamanata.

Dijamantske minđuše

Alke su, definitivno, dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima. Njihov geometrijski dizajn osvaja pri privom pogledu, a zavisno od veličine mogu vam doneti nenametljiv, sofisticirani izgled ili dramatičan, glamurozni efekat.

Kako nositi minđuše sa dijamantima?

I dok su u davna vremena dijamantske minđuše nošene isključivo na svečanim događajima, moderno doba nameće nove trendove tako da sada ovaj dragoceni komad nakita srećemo u svakoj kombinaciji. Ipak, pri izboru morate voditi računa o garderobi, kao i prilici u kojoj ćete ih nositi.

Dijamantske minđuše

S obzirom da su svedenog dizajna, klin verzije su idealne za svakodnevno nošenje – počev od business outfita, pa do ležernih, casual komada.

Dijamantske minđuše

Ukoliko želite da „razbijete“ strogu poslovnu garderobu, izaberite delikatne cvetne dijamantske minđuše u kombinaciji belog i žutog zlata. Inspirisane prirodom, mogu se pohvaliti neverovatnim šarmom koji će sigurno primetiti vaši saradnici.

Dijamantske minđuše u obliku srca unose dašak romantike u vaš stajling, te su pravi izbor za dame koje žele da naglase svoju nežnu stranu. Prelepom formom savršeno pristaju kako maloj crnoj haljini, tako i svilenom topu i smelom crvenom karminu.

Dijamantske minđuše

Posebne prilike zahtevaju i posebne minđuše sa dijamantima. Stručnjaci savetuju da dijamantske minđuše za svečanosti birate ne samo prema odeći, već i prema frizuri, pa i drugim komadima nakita.

Dijamantske minđuše

Dame koje su odlučile da dijamantske minđuše ponesu čitav stajling neka izaberu efektne, viseće modele kombinovane sa dragim kamenjem u boji koje plene gracioznošću. Ukoliko želite da dodate i dijamantsku narukvicu ili ogrlicu, svoj look stilizujte svedenim minđušama sa dijamantima okruglog oblika.

Prelepe minđuše od prirodnih dijamanata čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.