Moriah prstenje za veridbu krasi posebna lepota.

Verenički prsten sa dijamantom predstavlja jedinstveni simbol ljubavi koja će trajati zauvek. On prenosi najdublje emocije, pred kojima ne ostaju ravnodušni ni slučajni prolaznici. Ujedno, ima moć da izmami osmeh na lice vaše voljene. Čak i mnogo godina nakon najvažnijeg dana u životu dovoljan je jedan pogled da njene oči zasijaju jače, a lice ozari najlepši smešak.

Imajući u vidu značaj koji ima ovaj vanvremenski klasik ne čudi što je pitanje kako odabrati dijamantski verenički prsten uvek aktuelno. Ne tako davno, odabir vereničkog prstena zahtevao je donošenje odluke na samo 2 pitanja. Dijamant okruglog ili princeza reza? Belo ili žuto zlato? Dok danas mnoštvo stilova, novih trendova i očaravajućih oblika stavljaju muškarce na slatke muke.

Ukoliko želite da se vaš prsten sa dijamantom izdvoji od drugih, Maestro Jewelers vam predstavlja Moriah prstenje za veridbu.

Tradicija izrade dijamantskog nakita koja pomera granice u juvelirstvu

Moriah prstenje za veridbu delo je čuvenog izrealskog juvelira Avi Tavisala, koji čini 7. generaciju svetski poznate juvelirske porodice. Tajne zanata počeo je da otkriva sa 14. godina, provodeći dane u radnji sa dijamantima svog oca. Da bi 1975. godine otvorio svoju prvu radnju, a 2 godine kasnije postao član Berze dijamanata. Upravo mu je ulazak u najveći svet dijamanata omogućio da svoju viziju pretvori u stvarnost.

Moriah prstenje za veridbu

Tavisal je želeo da umetnost izrade dijamantskog nakita podigne na viši nivo, darujući kupcima nešto do tada neviđeno. Želja mu je ostvarena 1999. godine kada je, zahvaljujući znanju i iskustvu, uspeo da dobije potrebne dozvole za korišćenje kamena sa Moriah brda. Tako je nastao čuveni Moriah dijamantski nakit koji povezuje ljude iz celog sveta.

Po čemu se izdvaja Moriah prstenje za veridbu?

Moriah prstenje za veridbu mnogo je više od delikatno ručno izrađenih komada nakita. Svojim dizajnom predstavlja originalnu kombinaciju prirodnih dijamanata vrhunske čistoće i unikatnog kamena sa Moriah planine.

Moriah prstenje za veridbu

Tim veštih zanatlija nakita, dizajnera i gemologa čuvene juvelirske kuće je inovativnim rešenjem uspeo da sačuva sirovi integritet svetog kamena, dajući mu očaravajuću formu tako da svaki komad nakita, uključujući i dijamantsko vereničko prstenje, prenosi priču staru 3.000 godina. Naime, Moriah planina je najsvetije mesto na zemlji. Prema predanju Abraham je na njoj prigrlio veru u Jednog Boga, posejavši seme 3 velike vere – Judaizma, Hrišćanstva i Islama. Samim tim i nakit nastao sa ovog svetog mesta simbolizuju trajnu snagu, vrednost i svetost Jerusalima.

Moriah prstenje za veridbu

Preplitanjem dragocenih materijala koji postoje od početka sveta – najtvrđeg elementa u prirodi, dijamanta, najplemenitijeg metala, zlata i najsvetijeg kamena, Moriah, čuveni nakit oslikava luksuz i šarm modernog doba u koji je utkan duh istorije.

Magija Moriah prstenja za veridbu

Moriah prstenje za veridbu se proizvodi u ograničenim serijama, što ga dodatno čini poželjnim. Dok je njegov izbor za veliki datum pravi prestiž, koji će učiniti da se vaša voljena oseća posebnom.

Moriah prstenje za veridbu

Emunah liniju krasi prefinjeni geometrijski dizajn. Okrugli oblik simbolizuju besprekornost sveta u kome živimo, a dijamantski centar osnovu naše vere. Što je sadržano u samom nazivu, jer Emunah na hebrejskom znači „vera“.

Moriah prstenje za veridbu

Ono po čemu se izdvaja Emunah prstenje jeste rotirajuća forma tako da ga možete nositi na 2 načina.

Prstenje iz Amore linije zrači neverovatnom sofisticiranošću, koja u trenu svaki stajling pretvara u besprekorni. Isprepletani dizajn najfinijeg 18-karatnog zlata poput ljubavne mreže oslikava najmoćnije ljudske emocije, dok dozu luskuza unosi blistavi dijamant.

Moriah prstenje za veridbu

Baš kao što naziv kaže, Love Ring je savršeni verenički prsten.

Dizajniran je tako da je 18-karatno zlato pretečeno u moderni dizajn kojim dominara reč LOVE na svetom kamenu. Kao savršeni dodatak dolazi dijamant smešten u slovu O.

Moriah prstenje za veridbu

Moriah prstenje za veridbu možete pronaći u bogatoj ponudi skupocenog nakita Maestro Jewelers. Uz svaki prsten dobijate sertfikat o dijamantu i sertifikat o autentičnosti kamena.