Pronalaženje vereničkog prstena sa dijamantom koji u potpunosti odgovara ne samo stilu, već i karakteru vaše voljene za mnoge muškarce je težak zadatak. Verovali ili ne, u tome vam može pomoći horoskop.

Horoskopski znak u kome smo rođeni utiče na naše osobine, ali i na izbor omiljene boje, odeće, frizure, make up-a… Čak i dijamantski nakit koji ćemo poneti u nekoj prilici može zavisiti od toga da li pripadate vatrenom, vodenom, vazdušnom ili zemljanom znaku.

Imajući ovo u vidu otkrivamo vam koji verenički prsten sa dragim kamenom odgovara vašem horoskopskom znaku.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Ovna

Žene Ovnovi su energične, strastvene, smele. Njihovim znakom vlada planeta Mars te poseduju dodatnu dozu samopouzdanja. Upravo zato vole jarke boje, poput narandžaste, crvene i žute, neobični manikir na rukama i nakit koji privlači pažnju.

Verenički prsten sa dragim kamenom

Najbolji izbor je prsten sa dijamantom emerald reza. Svojim impresivnim oblikom pravi je sinonim za luksuz te nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Bika

Bik je zemaljski znak kojim vlada planeta Venera orijentisana na odnose, pa su osobe u ovom horoskopskom znaku veoma brižne i posvećene bližnjima. Uvek odevena bez greške, sa savršenom frizurom i šminkom, žena Bik je ljubitelj luksuza koji teži klasičnom stilu.

Verenički prsten sa dijamantom

Najbolji izbor je tradicionalni verenički prsten sa okruglim dijamantom. Ipak, nemojte da zaboravite da on mora biti većih dimenzija i težine.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Blizanca

Blizanci su poznati po svojoj radoznalosti i otvorenog uma. Sledeći ove osobine oni su u stalnoj potrazi za novim stilovima, ne bojeći se da isprobaju nešto novo, niti da spoje naizgled nespojive elemente. Pravi verenički prsten dolazi ne sa jednim, već sa 2 dijamanta kao simbolom ovog znaka.

„Toi Et Moi“, tj. „ti i ja“, kako u prevodu glasi naziv, karakterišu 2 dijamanta koja se nalaze jedan uz drugi, oslikavajući time zaljubljeni par.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Raka

Rak je najromatičniji znak horoskopa. Ove dame prepuštaju se emocijama, dozvoljavajući da ih one vode. Privlači ih umetnost koja odražava kako se osećaju, te je prsten sa dijamantom u obliku srca savršen za njih.

Verenički prsten sa dragim kamenom

Srcoliki rez je najlepši izraz ljubavi koji će voljenu iznova podsećati na vašu bezgraničnu ljubav. Ujedno, pokazatelj je glamura jer ga odlikuje složena forma rezanja. Samim tim i veća vrednost.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Lava

Lav voli da dominira u društvu, pruzimajući ulogu vođe. Smeli i žestoki lavovi sve rade u velikom stilu, te i verenički prsten za damu u ovom znaku mora da ostane u sećanju svih koji ga ugledaju.

Verenički prsten sa dragim kamenom

Za kraljice u horoskopu najbolji izbor je safir. Prema verovanju donosi mir i radost osobi koja ga nosi, dok očaravajuća plava nijansa unosi dramatični efekat u svaki stajling.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Devicu

Odane, vredne, pune ljubavi, Device se prepoznaju po sofisticiranom izgledu. S obzirom da su ljubiteljke čistih, tradicionalnih i elegantnih stilova, najbolji izbor za njih je dijamantski prsten markiz reza. Jedinstveni duguljasti dizajn sa zakrivljenim stranama i šiljastim krajevima oslikava nove početke u životu. Ujedno pruža zadivljujući efekat veličine.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Vagu

Vage važe za društvene, staložene osobe koje imaju besprekorni smisao za modu. Rado prate trendove i uvek su odevene u aktuelne komade. Zato će ih privući verenički prsten sa dijamantima poređanim u obliku cveta.

Verenički prsten sa dragim kamenom

Mirisno, ženstveno i što je najvažnije, u trendu – savršeno odgovara njihovoj energiji.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Škorpiju

Strastvene Škorpije trude se da iz ljubavi i života izvuku maksimum. Iako važe za moćne, žene u ovom znaku poštuju porodicu i tradiciju, te je idealan verenički prsten za njih onaj koji predstavlja porodično nasleđe. Ukoliko ne posedujete komad koji se prenosi sa generacije na generaciju birajte modele vintage dizajna ukrašene rubinom, jer je bordo njihova omiljena boja.

Verenički prsten sa dragim kamenom

Intenzivni tonovi rubina simbolizuju strast dvoje zaljubljenih, čineći da se vaša voljena oseća posebnom.

Verenički prsten sa za Strelca

Žena strelac je avanturista temperamentnog karaktera. Pod vladavinom Jupitera spremna je da eksperimentiše sa odećom, stvarajući svoj stil. Zato sa vereničkim prstenom nekonvencionalne forme nikada nećete pogrešiti kada je u pitanju ovaj horoskopski znak.

Verenički prsten sa dragim kamenom

Kombinacija belog i žutog zlata ukrašena mnoštvom dijamanata ili prsten sa upečatljivim žutim dijamantom ostaviće bez reči vašu voljenu. Poput sunčevog zraka, ovaj prsten ima moć da osvetli svet oko sebe, baš kao žena Strelac koja zrači optimizmom.

Verenički prsten za Jarca

Žene u znaku jarca su konzervativne. Ozbiljnost i svedenost se ogleda i u načinu odevanja. Njihov stajling se sastoji od klasične garderobe, bez masivnih komada nakita. U tom stilu treba da bude i verenički prsten sa dijamantom namenjen Jarčevima, te je pravi izbor prefinjeni solitaire dijamant.

Verenički prsten sa dragim kamenom za Vodoliju

Vodolija je vesele prirode, ali i prava buntovnica. Tu svoju osobinu ispoljava naročito u odevanju, koje je često korak ispred vremena. Kao inovativni umetnik izbegava klasične okvire, te je poznata po svom neobičnom stilu.

Verenički prsten sa dragim kamenom

Dama Vodolija biće oduševljena jedinstvenim dijamantskim vereničkim prstenom ekscentričnog dizajna ili, pak, spojem dragog kamenja u boji.

Verenički prsten za Ribu

Ribe su najveći sanjari među horoskopskim znacima. Istovremeno kreativne i maštovvite, te se neće zadovoljiti klasičnim stilom.

Verenički prsten sa dragim kamenom

Kako poseduju dozu prefinjenosti, prsten od ružičastog zlata sa dijamantom ovalnog reza učiniće da oči vaše drage zablistaju posebnim sjajem.

Dijamantsko vereničko prstenje različitog oblika i vrhunske čistoće možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.