Viseće dijamantske minđuše su omiljeni dodatak među ženama.

Svaki komad dijamantskog nakita ima svoj šarm. Ipak, minđuše sa dijamantima se posebno izdvajaju. Tajna njihove popularnosti krije se u činjenici da imaju moć da u trenu podignu izgled žene na viši nivo.

Sigurni smo da ste makar jednom na party-ju ili nekom svečanom događaju zaustavili pogled na gošći samo zbog njenih visećih dijamantskih minđuša. Svojom impresivnom formom, one pružaju upečatljiv efekat koji privlači pažnju.

Viseće dijamantske minđuše

Drugim rečima, viseće dijamantske minđuše su vodeći komad nakita koji pruža dašak luksuza stajlingu. Ujedno, pretvara vas u kraljicu stila, jer govori o vašem besprekornom ukusu.

Imajući ovo u vidu, ne čudi što ih mnogi, uz verenički prsten sa dijamantom, smatraju obaveznim nakitom svake dame.

Savršene za svaku priliku

Ukoliko tražite način da postignete glamurozni look bez imalo truda stilizujte svoj outfit visećim minđušama sa dijamantima. Ne samo da će dimenzijama ispuniti taj zahtev, već i ultra-šik dizajnom. Zaista, kada se pomenu viseće dijamantske minđuše mnogima su prva asocijacija glamurozni događaji. Međutim, one imaju mnogo veću ulogu u svetu juvelirstva.

Viseće dijamantske minđuše

Statement dijamantske minđuše za venčanje postale su nezamenjivi ukras svadbenim haljinama. Naročito onima kojima kroj ne „dozvoljava“ nošenje dijamantske ogrlice. Dugi modeli geometrijskog dizajna najbolji su izbor za venčanja. Nežne, suptilne – ove dijamantske minđuše pružaju dodatni šarm, naglašavajući lepotu lica.

Viseće dijamantske minđuše

Za formalne događaje odlučite se za velike minđuše sa dijamantima koje odišu elegancijom i sofisticiranošću. Dok za dame koje neguju klasični stil pravi izbor su dijamantske minđuše sa biserom.

Verovali ili ne, viseće dijamantske minđuše možete nositi i uz svakodnevnu garderobu. Dovoljno je da umesto predimenzioniranih izaberete nešto kraće, svedenije modele i vaš stajling biće fascinantan.

Kako izabrati viseće dijamantske minđuše?

Iako viseće dijamantske minđuše treba birati prema prilici u kojoj ćete ih nositi, nemojte zaboraviti na oblik svog lica.

Viseće dijamantske minđuše

Ako imate okruglo lice, vaše lice je najšire na jagodicama. To znači da treba da izaberete dugačke minđuše koje će izdužiti lice. Takođe, možete izabrati izdužene minđuše sa kvadratnim ili pravougaonim priveskom na dnu kako biste stvorile lep kontrast između zaobljenosti lica i geometrijskog oblika nakita.

Viseće dijamantske minđuše

Srcolikom licu odgovaraju chandelier modeli ili u obliku suza. Zahvaljujući širem donjem dolu postiže se uravnoteženiji izgled lica.

Viseće dijamantske minđuše

 

Za kockasto lice najbolje rešenje jesu viseće dijamantske minđuše ovalnog dizajna, jer čine mekšim oštre crte lica. Veoma izduženom licu idealno pristuju modeli klaster stila, dok ovalno lice može da ponese gotovo bilo koji dugi oblik.

 Viseće dijamantske minđuše dostojne dama plave krvi

Čuvene chandelier dijamantske minđuše su sinonim Visoke mode u svetu juvelirstva. Karakteriše ih složeni dizajn sa raskošnim donjim delom tako da podsećaju na salonske lustere sa dvorova. Upravo zbog toga plene prefinjenom elegancijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Viseće dijamantske minđuše

Bez obzira što su jedan od vodećih trendova ove godine, chandelier minđuše sa dijamantima imaju dugu istoriju. Potiču sa Bliskog istoka i Indije, a u Evropu su stigle u doba britanskog kolonijalizma. Tek u narednom veku dobile su počasno mesto u nakitu. Za to je zaslužan kralj Džordž koji je poklonio par chandelier minđuša svojoj ćerki, tada princezi Elizabeti, kao svadbeni poklon 1947. godine.

Viseće dijamantske minđuše

Viseće dijamantske minđuše vodećih juvelirskih brendova možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.