Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu? Pitanje koje je svaka žena postavila makar jednom u životu.

Svečani događiji su posebna slavlja koja se pamte. Bilo da prisustvujete venčanju prijatelja ili idete na super glamuroznu zabavu – savršena je prilika da zablistate. Naravno, da biste pokazali svoj zadivljujući stajling model prelepe haljine se podrazumeva. Šta je sa nakitom?

Nemojte zaboraviti da ni najluksuznija haljina neće doći do izražaja bez dijamantskog nakita za svečane prilike. Ovaj mali, ali moćni detalj daće dozu prefinjene otmenosti svakoj kreaciji. Ujedno, pokazaće vaš besprekorni stil.

Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu

Iako je dijamantski nakit veoma svestran morate znati da iste komade ne možete nositi uz svaku odevnu kombinaciju. Svaka prilika, čak i svečana, zahteva neke standardne oblike odevanja koji se odnose i na nakit.

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam daje savete kako da haljinu stilizujete pravim komadima dijamantskog nakita.

 Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu za večernji party?

Večernja žurka je jedan od najčešćih specijalnih događaja kojima ćete prisustvovati tokom života. Proslave rođendana, godišnjica, diplomiranja – samo su neke od njih. Ovi veseli događaji obično uključuju piće i ples, a ne formalnu večeru za stolom. Samim tim, vaša haljina i nakit moraju biti dizajnirani tako da vam omogućavaju da se nesmetano krećete.

Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu

„Mala crna haljina“, izraz koji je skovala Coco Chanel 20-ih, je favorit za večernji party. Kako je haljina sama po sebi jednostavna, imate punu slobodu da je upotpunite dijamantskim nakitom bez rizika da ste u tome preterale.

Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu

Ukoliko haljina ima duboki dekolte dodajte raskošnu ogrlicu sa dijamantima. Dok uz modele sa višim dekolteom idealno će stajati čuvene chandelier dijamantske minđuše. Šik, a opet otmene, ove minđuše naglasiće nežnu liniju vrata.

Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu

Ukoliko želite da „razbijete“ monotoniju crne boje haljine unesite kolorit nakitom. To ćete najlakše postići dijamantskim nakitom sa dragim kamenjem u boji.

 Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu za koktel zabavu?

Još jedan događaj koji će se prilično redovno pojavljivati u vašem društvenom kalendaru je koktel prijem. Nešto formalniji od večernje zabave, ovi događaji obično počinju kasno popodne i nastavljaju se duboko u noć.

Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu

Zahvaljujući takvom konceptu postoji velika fleksibilnost u kodu oblačenja. Ipak, opšte je pravilo da izrezi koktel haljina budu konzervativniji. S obzirom da tkanina dolazi preko grudi, tj. izrez na dekolteu je visoko postavljen ogrlica sa dijamantskim priveskom je pravi izbor.

Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu

Mada će dašak sjaja u vaš outfit uneti i prsten sa dijamantom impozantnog dizajna.

 Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu za korporativnu proslavu

Proslave sa kolegama su sastavni deo svakog poslovanja. Ove svečanosti, pre svega, imaju zadatak da pokažu uspeh firme i stvore mogućnosti za ostvarivanje novih saradnji. Međutim, to ne znači da ne donose dobar provod.

Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu

Da biste istakle nivo profesionalnosti vodite računa da haljina bude svedenijeg kroja. Dok će vam sofisticiranost podariti dijamantski nakit. Pravi izbor za ovu priliku jeste dijamantska tenis narukvica.

Kako uskladiti dijamantski nakit uz haljinu

Veličanstvena, a opet suptilna – ova narukvica svojim savršenim dizajnom i neverovatnim sjajem očarava pri prvom pogledu. Ne samo da će vas izdvojiti od drugih dama, već će vam pomoći, da bez velikog truda, postanete kraljica zabave.

Dijamantski nakit za svaku priliku čuvenih juvelirskih kuća čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers. Svi naši dijamanti su sa sertfikatom čime su zagarantovani kvalitet i autentičnost.