Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji jedan je od vodećih trendova u juvelistvu ove godine.

Svojim besprekornim sjajem i impresivnim dizajnom dijamanti nikog ne ostavljaju ravnodušnim, te ne čudi što je prsten sa dijamantom najčešći izbor za veridbu.

Međutim, poslednjih godina sve više devojaka želi da se udalji od tradicije, te radije bira modele sa dragim kamenjem u boji. Jedinstveni oblik i bogat kolorit, zaista, pružaju neverovatne opcije. Ujedno, omogućavaju da se vaš verenički prsten ističe originalnošću, koja će vas izdvojiti od drugih dama.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Kako da izaberete verenički prsten sa dragim kamenjem u boji otkriva vam Maestro Jewelers.

Klasično drago kamenje u boji

Pored dijamanata, rubin safir i smaragd spadaju u klasično drago kamenje.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Očaravajuće plave nijanse karakterišu safire. Prema verovanju imaju moć da štite i donose sreću kraljevskoj porodici, te su bili omiljeni vladarima još u drevnoj Grčkoj i Rimu. Danas, simbolizuju iskrenost, lojalnost i poštenje. Zbog toga se često sreću na rukama žena širom sveta.

Prekrasne plave nijanse plene otmenom elegantnošću, te su pravi izbor za dame koje neguju prefinjen stil.

Verenički prsten sa safirom učiniće da se osećate poput modernih princeza. Dok samo jedan pogled na beskrajno plavetnilo podsetiće vas na vašu priču o večnoj ljubavi.

Smaragdi nude dašak prirode pretočen u impresivne oblike. Njihove umirujuće zelene nijanse označavaju rast, obnovu i prosperitet u vašem zajedničkom životu. Samim tim i verenički prsten sa smaragdom predstavlja prelepo svedočanstvo o neprekidnoj ljubavi koja je namenjena da traje zauvek.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

S obzirom da odlično pristaje kako vintage stilovima, tako i pop modernom dizajnu, lako ćete pronaći model koji vama odgovara.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Moćna crvena nijansa rubina označava ljubav i strast, te je savšen ukras na najvažnijem prstenu svih dama. Intenzivna boja poziva na zavodljivost, iznova rasplamsavajući vatrene iskrice među partnerima.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Prsten sa rubinom privlači pažnju gde god se pojavi. Zato je idealan za dame koje smelo kombinuju živopisne komade sa klasikom.

Romantični verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Slavljeni zbog prirodnog sjaja i nenaglašene elegancije, biseri predstavljaju bezvremensku opciju kao alternativu dijamantima za veridbu. U svojim svetlucavim dubinama oni oslikavaju čistotu i mudrost pružajući mek, sofisticiran dodir koji budi emocije pri prvom pogledu.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Verenički prsten sa biserom najčešće dolazi u klasičnoj formi. Kao takav savršen je za devojke koje traže nešto tradicionalno, a opet nekonvencionalno.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Dašak romantike, ali i topline donosi prsten sa ametistom. Fascinantni ljubičasti tonovi simbolizuju mir, pa oduševljaju pripadnice lepšeg pola koje cene spokoj u svom ljubavnom životu. Ipak, to ne znači da prsten sa ametistom ne daje upečatljiv efekat. Naprotiv! Sa njim svaka odevna kombinacija dobija glamurozni look.

Trendi verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Topaz sija plavičastim spektrom boja i kristalno čistim kvalitetom, što ga čini modernom alternativom za vereničko prstenje. Simbolizuje ljubav i naklonost, te osvaja srca dama koje preferiraju žive boje, jasnog kolorita.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Privlačnost prstena sa topazom porasla je zahvaljujući njegovom širokom rasponu. Počev od diskretne nijanse, pa do raskošne kraljevske boje – ovaj dragi kamen dodaje lični izraz svakoj proslavi ljubavi.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Citrin krase tople zlatne nijanse, koje donose pravo osveženje. Označavajući radost i obilje, koje treba da prate svaki brak, prsten sa citrinom najbolje pristaje devojkama koje se ne boje da ponesu razigrane boje u nakitu.

Verenički prsten sa dragim kamenjem u boji

Najlepše vereničko prstenje sa dijamantom i dragim kamenje u boji čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.