Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih ulepšaće vašu proslavu.

Dan zaljubljenih je datum koji obeležavaju zaljubljeni parovi. Upravo taj dan predstavlja jedinstvenu priliku da još jednom pokažete koliko vam vaša lepša polovina znači. To ćete najbolje učiniti originalnim poklonom koji je biran sa ljubavlju i pažnjom.

Tradicionalno, za Dan zaljubljenih poklanja se cveće i slatkiši. Nažalost, ovi darovi su kratkotrajni. Čak i najskupocenije čokoladne bombone nestaće za para dana, dok će prelepi buket uvenuti u roku od nedelju dana. Umesto njih izaberite nezaboravan poklon, kao što je dijamantski nakit.

Bezvremenski, dijamanti su simbol neraskidive veze, koja će trajati zauvek. Ne samo da predstavljaju poklon koji se pamti, već imaju moć da se vaša voljena oseća posebnom.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih

Međutim, u mnoštvu čarobnih komada koji ispunjavaju svet juvelirstva pronalažanje pravog za vašu dragu može biti težak zadak. Zbog toga vam Maestro Jewelers otkriva koji je savršen dijamantski nakit za Dan zaljubljenih prema statusu veze.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih u ozbiljnoj vezi

Kada vaša veza postane ozbiljna, ali se još uvek niste odlučili na veliki korak, pokloni dobijaju ozbiljniji karakter. Ipak, za Dan zaljubljenih poklon ne treba da šalje dvosmislene signale.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih

U ovoj fazi veze dijamantski nakit treba da bude po meri vašeg drage, ali ne previše ekstravagantan. Na kraju krajeva, kada u nekom trenutku u budućnosti odlučite da zaprosite devojku, ne želite da prethodni nakit za Valentinovo zaseni verenički prsten.

Da biste to izbegli stručnjaci savetuju da ne kupujete dijamantski prsten. Najbolji poklon jesu minđuše sa dijamantima, posebno model na klin. Svedene, a opet sofisticirane – one su savršen pratilac u svakoj prilici.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih

S obzirom da odgovaraju svakom modnom stilu ne morate brinuti da ćete sa poklonom pogrešiti.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih za verene parove

Dan zaljubljenih odiše romantikom. Atmosferu ljubavi i radosnih trenutaka mnogi koriste da zaprose svoju voljenu. Ukoliko ste se i vi odlučili da je vreme da vezu podignete na viši nivo, verenički prsten sa dijamantom biće vaš poklon za ovaj datum.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih

Ukoliko ste već vereni, neka vaš poklon slavi ljubav. U tome vam može pomoći dijamantska narukvica ili dijamantska ogrlica sa priveskom u obliku srca, a pronaći ćete ih u Chopard kolekciji.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih

Inspirisan ljubavlju i duhom savremenih žena, Chopard Happy Hearts nakit za Dan zaljubljenih svojim srcolikim dizajnom prenosi najdublje emocije. Dok čuveni šetajući dijamanti plešu u ritmu otkucaja srca voljene, čineći da ono zatreperi pri svakoj pomisli na vas.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih za suprugu

Bez obzira koliko ste godina u braku jedno je sigurno – do sada ste dobro upoznali svoju dragu. Znate ne samo njene osobine i navike, već i modni ukus i kolekciju nakita koju poseduje. Zato pri kupovini za Dan zaljubljenih možete birati komade koji se još uvek ne nalaze u njenoj kutiji nakita.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih

Ukoliko želite da vaš poklon ima više značenje pravi izbor je eternity dijamantski prsten. Karakteriše ga prepoznatljivi dizajn sa nizom dijamanata po obodu plemenitog metala.

Osim besprekorne forme koja pleni glamurom, ovaj prsten nosi neverovatnu simboliku ljubavi. Naime, kružni oblik označava večnost, koju krasi brak, dok dijamanti simbolizuju vernost i poverenje koju grade supružnici. Ujedno, predstavljaju dragocene zajedničke uspomene.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih

Imajući ovo u vidu, eternity dijamantski prsten pokazaće snagu vaše ljubavi koja traje i nakon više godina.

Dijamantski nakit za Dan zaljubljenih čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.