Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023. godinu sve žene čekaju sa nestrpljenjem.

Dolazak nove godine označava i dolazak novih modnih komada. Sigurni smo da ste već izdvojile must have krpice koje ste uočile na revijama, a sada se mogu naći i u vašem garderoberu. Međutim, šta je sa nakitom?

Dijamantski nakit donosi posebnu priču, koja daje savršenu završnicu odevnoj kombinaciji. Kolika je njegova moć najbolje govori činjenica da je dovoljan samo jedan luksuzni komad da i najjednostavniji outfit pretvori u glamurozni look. Upravo zbog toga svaka žena sa stilom ima svoj omiljeni par dijamantskih minđuša ili prsten sa dijamantom duboke sentimentalne vrednosti.

Bez obzira što se dijamantski nakit oslanja na lični ukus, to ne znači da ne prati trendove u juvelirstvu.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023. godinu u znaku su romantike

Gotovo je nemoguće ostati ravnodušan pred nežnim sjajem bisera. O njhovoj vrednosti i lepoti ispričane su brojne priče. I dok su im drevne civilizacije zbog mističnog porekla pripisivale magična svojstva, zbog materijalne vrednosti bili su, zajedno sa dijamantima, priveligija kraljevskih porodica.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023.

Inspirisani romantikom davnih epoha, juveliri su za narednu godinu objedinili ova 2 magična elementa, te su se u kolekcijama čuvenih kuća našle očaravajuće minđuše, narukvice i ogrlice sa dijamantima i biserima.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023.

Vanvremenski, a opet moderni – ovi komadi nakita predstavljaju simbol elegancije koji će naglasiti vašu gracioznost.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023. godinu učiniće vaš stajling upečatljivim

„Što duže, to bolje“, opis je za trendove minđuša koji će vladati u narednoj godini. Naime, nakon diskretnih modela koji su obeležili prethodne dve sezone, na modnu scenu stupile su masivne verzije. Među njima se posebno izdvajaju tzv. luster minđuše, koje karakteriše dizajn iz više visećih elemenata tako da podsećaju na salonske lustere sa dvorova.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023.

Bez obzira da li ih nosite uz dugu ili kratku frizuru, vezanu ili puštenu kosu – ove dijamantske minđuše privući će pažnju gde god se pojavite. Zbog raskošne forme vezuju se za svečane prilike, ali mogu biti i idealan dijamantski nakit uz poslovnu garderobu, kada želite svom business outfitu da podarite dašak glamura.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023.

Ukoliko su viseći nizovi poređanih dijamanata previše za vaš stil izaberite minđuše kod kojih su dijamanti ukombinovani sa atraktivnim detaljima, kakve su Chopard Happy Hearts Golden Hearts.

Dijamantske narukvice u stilu manžetne

Bangle narukvice se nalaze među prvima na listi kada su u pitanju trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023. godinu. S obzirom da ih krasi čvrst dizajn sa specifičnom kopčom koja podseća  kopčanje manžetni poznate su i pod tim nazivom.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023.

Počev od visećih privezaka, preko jednog centralnog dijamanta, pa do kombinacije sa dragim kamenjem u boji – bangle narukvice nude neograniče mogućnosti.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023.

Svojim sofisticiranim dizajnom nose epitet prestižnog nakita, koji svaka žena sa stilom mora da ima. Dok za jedinstveni izgled možete upariti dva ili tri modela.

Dijamantski prsten sa dragim kamenjem u boji

Dijamantsko prstenje nikada ne izlazi iz mode, ali baš kao i drugi nakit, ono prolazi kroz različite faze. Tako nas u sledećoj godini očekuje pravi vatromet boja, jer pored impresivnih dijamanata prstenje će krasiti i drago kamenje u boji.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023.

Duboka plava nijansa prstena sa safirom podariće vam otmenost kraljevskih porodica.

Trendovi dijamantskog nakita koji će obeleziti 2023.

Vatreni rubin na prstima „rasplamsaće“ ne samo vaše srce, već i garderobu. Dok prsten bajkovite smaragde nijanse navešće vas na sanjarenje o tropskim krajevima.

Najnovije modele dijamantskog nakita čuvenih brendova možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.