Ogrlice sa dijamantima su najstariji dijamantski nakit. Nosili su ih još Drevni Egipćani kako bi pokazali svoj status u društvu. Ovu titilu zadržale su i u Srednjem veku kada su bile obavezni dodatak plemstva, ali i viših slojeva koji su njima pokazivali svoje bogatsvo.

Dijamantske ogrlice i danas važe za prestižni aksesoar, koji pleni raskošnim sjajem i nestvarnom lepotom, te ne čudi što ne može da im odoli nijedna dama sa stilom. Zapravo, uz verenički prsten sa dijamantom, one su najsanjaniji komad nakita.

Ogrlice sa dijamantima

S obzirom da u svetu juvelirstva svake godine osvanu novi trendovi Maestro Jewelers vam otkriva koje ogrlice sa dijamantima su must have u 2023. godini.

Moćno drago kamenje i biseri

U skladu sa vintage lookom koji će vladati modnom scenom, veliki comeback doživeli su biseri. Bezvremenski i elegantni, poput dijamanata, biseri su oličenje kraljevske otmenosti kojim ćete pokazati svoj besprekorni stil. Dok upotpunjeni sa dijamantima na ogrlici pružaju zadivljujući efekat koji osvaja na prvi pogled.

Ogrlice sa dijamantima

Od svedene klasike, pa do eklektične forme – dijamantska ogrlica sa biserom u 2023. godini dolazi u najrazličitijem dizajnu, te ćete je nositi uz svaku odevnu kombinaciju. Niska bisera i dijamanata je nezamenjivi ukras za svečane prilike, koja će učiniti da se osećate poput moderne princeze.

Ogrlice sa dijamantima

Diskretni modeli sa priveskom od bisera čine savršen dijamantski nakit uz poslovnu garderobu. Zvuči neverovatno, ali ako ste dovoljno hrabre možete ih ukombinovati i sa casual garderobom, pa i trendi bajkerskim čizmama ili military stilom, gde će uneti dozu prefinjenosti.

Neka 2023. godina bude u znaku ljubavi!

Ljubav dolazi u različitim oblicima, pa i u vidu ogrlice sa dijamantom. Poput najdivnijih reči ovaj komad dijamantskog nakita preneće najdivniju poruku do srca vaše voljene. Ujedno, naglasiće vašu romantičnu stranu.

Ogrlice sa dijamantima

Iako je dijamantski privezak u obliku srca odavno viđen među trendovima, za 2023. godinu juveliri nam donose osveženo izdanje. U mnoštvu nesvakidašnjih oblika izdvajaju se Chopard Happy diamonds ogrlice. U pitanju je jedinstveni koncept u kome privezak srca nije optočen dijamantima, već su oni smešteni u njegovoj unutrašnjosti, između 2 kristala. Na taj način je omogućeno da dijamanti klize, poput plesa balerina, po obodu priveska.

Ogrlice sa dijamantima

Originalne, sofisticirane, a opet potpuno šik – Chopard ogrlice sa dijamantima namenjene su savremenim damama koje krupnim koracima idu ka svojim ciljevima, te žele da i njihov nakit odražava slobodni duh.

Tenis ogrlice sa dijamantima

Sigurni smo da je svim ženama dobro poznata priča o teniserki Chris Evert koja nije želela da nastavi meč na US Openu 1987. godine dok ne pronađe svoju „tenisku“ dijamantsku narukvicu, kako ju je nazvala.

Ogrlice sa dijamantima

Ime je neverovatnom brzinom osvojilo juvelirski svet, te je „tenis“ dizajn vrlo brzo prenet i na ogrlice sa dijamantima. Karakteristiše ih neprekidan i kompletan niz dijamanata istog oblika i veličine tako da suptilno okružuju vrat naglašavajući dekolte.

Ogrlice sa dijamantima

I dok su ranijih godina bile popularne od belog zlata, u narednoj će dominirati modeli od ružičastog zlata, koje je jedan od vodećih trendova u izradi nakita.

Teniske dijamantske ogrlice su kraće u odnosu na druge vrste, te pristaju svakom otvoru na haljini ili bluzi, a svojim veličanstvenim dizajnom daju dramatičnost i glamur svečanom stajlingu, posebno kada su ukombinovane sa narukvicama iste forme.

Ogrlice sa dijamantima čuvenih juvelirskih kuća, kao što su Moriah, IDC i Chopard, možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.