Moriah – Drvo života predstavlja posebnu kolekciju čuvene juvelirske kuće.

Dijamantski nakit nije samo luksuzni detalj, već i draga uspomena koja budi najdivnije emocije. Najbolji dokaz za to jeste verenički prsten sa dijamantom koji donosi novu priču u našoj ljubavnoj bajci. Dok raskošne dijamantske minđuše ili nežna dijamantska ogrlica sa biserom koja se prenosi kroz generacije u porodici podseća nas drage osobe koje, možda, više nisu sa nama.

Iako svaki komad ovog prestižnog aksesoara nosi posebnu priču, simbolika koja krasi Moriah dijamantski nakit se izdvaja od drugih. U čemu je njegova tajna otkriva vam Maestro Jewelers.

Moriah – Drvo života spaja najveće religije na svetu

Vekovima drvo života nosi neverovatnu simboliku. S obzirom da se sreće u mnogim kulturama i religijama čini univerzalni simbol koji objedinjuje čitav svet.

Moriah drvo života

Javlja se još u starom Egiptu, gde se pominje kao mesto nastanka života i smrti, jer su sa njega došli Izida i Oziris. Čak su i afrička plemena upoznata sa njegovom simbolikom. U Kini se pak veruje da ovo drvo daje jedan plod svakih 3.000 godina i osoba koja ga pojede postaje besmrtna.

Moriah drvo života

Drvo života se smatra velikim simbolom u hrišćanstvu i judaizmu. Naime, knjiga Postanja govori o Rajskom vrtu u kome se nalazi Drvo života koje označava izvor svega fizičkog i nebeskog. Pominje se i u islamu na sličan način, dok budizam govori da je Buda dostigao prosvetljenje pod ovim drvetom. Zbog toga budisti smatraju da ono poseduje magične moći.

Jedinstveni dizajn u svetu juvelirstva

Moriah drvo života kolekcija poseduje unikatnu formu kakvu nema nijedan drugi brend u svetu. Svaki komad počinje autentičnim kamenom sa svete Moriah planine. Ova planina se smatra epicentrom sveta; mestom gde su stajali sveti hramovi i gde su se odigrali važni događaji za 3 najveće religije.

Moriah drvo života

Originalni kamen sa svete planine ručno je ukrašen dijamantima i najfinijim zlatom tako da zajedno čine jedinstveno umetničko delo bezvremenskog nasleđa i duhovnosti. Zahvaljujući ovakvom dizajnu Drvo života kolekcija ne donosi samo univerzalni simbol, već i snažnu poruku vere i ljubavi. Naime, u ovom nakitu se spajaju dragoceni materijali koji predstavljaju snagu, vrednost i svetost Jerusalima –  dijamanti koji su najtvrđi i najskuplji kamen, zlato koje je najplemenitiji od svih metala i Moriah kamen koji je najsvetiji komad zemlje na svetu.

Moriah drvo života

Da je Moriah jedinstveni nakit potvrđuje i činjenica da svojim besprekornim oblikom i očaravajućim sjajem prirodnih dijamanata čini neverovatnu sentimentalnu kombinaciju materijala, dizajna i vere, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Moriah nakit je namenjen svakoj osobi

Drvo života simbolizuje nasleđe koje ostavljamo kao pojedinci, kao porodica i kao društvo. Naša prošlost je kao dubok koren, naš integritet je deblo, grane su generacije koje dolaze posle nas, a plod predstavlja naše uspehe.

Moriah drvo života

Imajući ovo u vidu ne čudi što je Moriah – Drvo života veoma popularna kolekcija kako među starijim, tako i mladim ženama. Ona unosi dozu prefinjene elegancije, naglašavajući vaš stil koji se svojom originalnošću izdvaja od drugih.

Moriah drvo života

Moriah – Drvo života ogrlice su savšeni dodatak poslovnoj garderobi, ali i ležernijim stajlinzima. Dok za  dašak glamura možete ih kombinovati sa rotirajućim prstenom Emunah kolekcije ili Circle of Faith minđušama koje svojim kružnim oblikom dodatno ističu snagu vere i energiju života.

Moriah nakit čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.