Narukvice sa dijamantima omiljen su nakit svih žena.

Nošenje dijamantskog nakita zaista izaziva poseban osećaj. Prelepi sjaj dijamanata svaku odevnu kombinaciju pretvara u luksuznu. Ujedno, čini da se osećate posebnom. Nemojte zaboraviti da kada izgledate dobro i osećate se dobro. Upravo tu moć ima dijamantski nakit.

Narukvice sa dijamantima

Iako je svima prvi na listi najvažnijih verenički prsten sa dijamantnom, postoji mnoštvo drugih vrsta dijamantskog nakita koje svaka žena treba da ima. Jedna od njih jeste dijamantska narukvica.

Narukvice sa dijamantima

Bez obzira da li više volite jednostavan, opušten izgled ili se odlučujete za nešto smelo – različiti stilovi ovih narukvica ispuniće očekivanja svih dama. Koje su popularne narukvice sa dijamantima u 2023. godini otkriva vam Maestro Jewelers.

Charm dijamantske narukvice

Zabavne i šik – najbolji je opis charm narukvica sa dijamantima. Karakteriše ih tanak, ali čvrst lanac od plemenitog metala sa dijamantskim privescima. U prošlosti ovi privesci nošeni su kao amajlije koje su imale zadatak da zaštite od zlih sila. Danas, dolaze u širokom spektru formi i modela, te im lako možete dati lični pečat. Počev od privezaka koji označavaju vama bitne datume, preko onih koji vas predstavljaju, pa do vaših hobija – izbor je na vama.

Narukvice sa dijamantima

Upravo zbog mogućnosti personalizacije charm narukvice su idealan dijamantski nakit kao poklon za 18. rođendan ili rođenje deteta.

Tenis narukvice sa dijamantima

Svi vole dijamantske tenis narukvice. Tajna njihove popularnosti krije se u vrhunskom dizajnu koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Narukvice sa dijamantima

Prepoznaju se po nizu savršeno postavljenih istovetnih dijamanata. Zahvaljujući ovakvoj formi narukvica se obavija oko nežnog zgloba, dajući bezvremenski klasičan izgled.

Narukvice sa dijamantima

Impresivan stil tenis narukvice sa dijamantima pruža dozu prefinjenosti, te je ona pogodna za sve prilike. Bez nje ne možemo da zamislimo elegantni look, jer na najbolji način stilizuje svečanu garderobu. Takođe, odličan je dijamantski nakit uz poslovnu garderobu. Možete je poneti radnim danima kada poželite da svoj business outfit podignete na viši nivo.

Bangle dijamantske narukvice

Bangle narukvice su jedan od najstarijih modnih elemenata. Pojavile su se davne 2600. godine pre Nove ere. Njihovoj lepoti nije mogla da odoli ni kraljica Kleopatra, što je sasvim razumljivo. Ove narukvice odišu elegancijom i otmenošću koji zaista pristaje kraljici.

Narukvice sa dijamantima

Dizajnirane su u čvrstoj formi sa definisanom šarkom pozadi. Mada postoje i modeli bez nje, koji se navlače preko zgloba. Na taj način je obezbeđeno lako nošenje i skidanje. Dok mnoštvo opcija u pogledu postavljanja dijamanata omogućava vam da zasijate u pravom stilu.

Bangle narukvice sa dijamantima i u modernom dobu su u trendu. Svojim upečatljivim oblikom zrače samopuzdanjem i snagom, te su namenjene damama koje žele da se izdvoje od drugih.

 Narukvice sa dijamantima i biserima

Dijamantski nakit sa biserom od davnina važi za simbol sofisticiranosti. U skladu sa tim, narukvice sa dijamantima i biserima su neprevaziđeni klasik. Zbog toga ih često srećemo kao nakit na venčanju i drugim važnim događajima.

Narukvice sa dijamantima

Jedinstveni spoj dva dara prirode oblikovan veštim rukama juvelira pruža spektakularan dizajn koji osvaja pri prvom pogledu. Dodatna prednost ogleda se u činjenici da biseri, baš poput dijamanata, dolaze u različitim bojama te ćete lako pronaći svoju omiljenu kombinaciju.

Narukvice sa dijamantima čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.