Dijamantski nakit za svaki dan upotpuniće vaš stajling.

Od davnina, dijamanti su najbolji prijatelji žena. Ogrlice, narukvice, minđuše sa ovim skupocenim kamenom ne samo da upotpunjuju lep izgled, već daju i dozu luksuza. Čak i sam verenički prsten sa dijamantom dovoljan je dodatak za savršen stil.

I dok je ne tako davno dijamantski nakit čuvan za svečane prilike, u savremenom dobu ova tradicija polako nestaje. Pravila dobrog stila, danas, dozvoljavaju kombinavanje luksuznih komada nakita sa svakom odevnom kombinacijom. Tome su doprinele i nove, moderne i nenametljive forme u svetu juvelirstva.

Dijamantski nakit za svaki dan

Od ležernog looka, preko kancelarijske odeće, pa do večernjeg stajlinga – dijamantski nakit za svaki dan dodaće sjaj vašem izgledu.

Must have dijamantski nakit za svaki dan

Dijamantski nakit je raznovrstan, te uz malo truda i kreativnosti možete svaki komad stilizovati sa dnevnom garderobom. Ipak, postoji nekoliko bezvremenskih, osnovnih vrsta sa kojima nikada nećete pogrešiti.

Dijamantski nakit za svaki dan

Dijamantske minđuše na klin su, definitivno, prve na listi. Dovoljno sofisticirane da pružaju wow efekat, a opet potpuno diskretne da ih možete poneti i uz belu majicu i farmerke.

Dijamantski nakit za svaki dan

Dijamantska teniska narukvica je odraz Visoke mode u finom nakitu. Svojim prepoznatljivim nizom savršeno povezanih dijamanata čini pravi eye catcher u svakoj prilici.

Ogrilica sa dijamantskim priveskom je idealan pratilac dama sa stilom. Možete nositi samo nju za elegantni look. Istovremeno je neverovatano svestrana, te omogućava lako kombinovanje sa drugim nakitom. Imajući ovo u vidu ne čudi što spada u dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima.

Dijamantski nakit za svaki dan

Prsten sa dijamantom nije namenjen samo za veridbu. Atraktivan dijamantski rez ili raskošni dizajn – pronađite onaj koji odgovara vašem stilu i impresivni look je zagarantovan.

Kako kombinovati dijamantski nakit uz svakodnevni outfit?

Zaslužujete da izgledate i osećate se dobro svaki dan. Zato je prvo pravilo prilikom nošenja dijamantskog nakita da se naviknete na svakodnevni dodir luksuza. Prevaziđite klasičnu formalnost i sledite ležernost u kombinovanju. Jedino na taj način iskoristićete bezbroj opcija koje nudi dijamantski nakit.

Dijamantski nakit za svaki dan

Još jedno važno pravilo kada je u pitanju dijamantski nakit za svaki dan jeste „manje je više“. Dodavanje samo jednog jednostavnog komada casual ili business outfitu oslikava svedenu eleganciju, bez opasnosti da će celokupni izgled biti prenatrpan.

Dijamantski nakit za svaki dan

Ukoliko želite upečatljiviji look, ponesite smele kombinacija nakita. Minđuše sa dijamantima i narukvica ili, možda, spoj više tankih ogrlica različite dužine?

Dijamantski nakit za svaki dan

Bez obzira koju kombinaciju izaberete vaš stajling privući će pažnju. Dok hrabre devojke mogu da ukombinuju dijamantski nakit sa drugim skupocenim komadima, pa i sa kvalitetnijom bižuterijom.

Kada nije preporučljivo nositi dijamantski nakit u toku dana?

Iako dijamante krasi neverovatna izdržljivost, postoje situacije u kojima ne treba da ih nosite. Stručnjaci savetuju da skidate dijamantski nakit pre kupanja i nanošenja krema na lice i mleka za telo. Ovi beauty preparati mogu da oštete plemeniti metal. Samim tim i da naruše lepotu dragog kamena.

Dijamantski nakit za svaki dan

Nije preporučljivo da dijamantski nakit za svaki dan nosite tokom vežbanja. Teretana nije mesto gde bi trebalo da nosite nakit, čak i ako je u pitanju prsten. Ne samo da vam može smetati u toku treninga, već pritisak tegova i drugih sprava vremenom utiče na formu metala. Posledica toga može biti popuštanje okvira i ispadanje dijamanta.

Dijamantski nakit za svaki dan

Dijamantski nakit kako za svečane prilike, tako i za svaki dan, možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.