Luksuzni dijamantski nakit san je žena širom sveta.

Baš kao što je karmin obavezni make up proizvod, tako je nakit must have aksesoar svake odevne kombinacije. Dovoljan je samo atraktivni privezak ili upečatljive minđuše i vaš dosadni outfit dobiće wow efekat.

Ipak, u mnoštvu različitog nakita, dijamanti nose prestižni status, te ne čudi što je u ne tako davna vremena dijamantski nakit čuvan za svečane prilike. Danas, sve više dama se odlučuje da pokaže svakog dana svoj prefinjeni stil pomoću ovog moćnog dragog kamenja.

Luksuzni dijamantski nakit

Bez obzira da li se spremate za poslovni sastanak, odlazak na piće sa prijateljicama ili rođendansku proslavu – neka omiljeni komad dijamantskog nakita bude vaš verni pratilac u svakom trenutku.

S obzirom da luksuzni dijamantski nakit dolazi u različitom dizajnu Maestro Jewelers vam daje savete kako da ga stilizujete na pravi način.

Uskladite luksuzni dijamantski nakit sa svojom garderobom

Da bi vaš nakit sa dijamantima pokazao svu svoju očaravajuću lepotu mora da odgovara garderobi koju nosite. Zato otvorite svoj orman i dobro razgledajte kakvi komadi odeće u njemu preovladavaju.

Luksuzni dijamantski nakit

Ukoliko najčešće birate monohromatske tkanine onda možete razmisliti o dijamantskom nakitu sa dragim kamenjem u boji. Ne samo da će uneti dozu luksuza, već će i „razbiti“ jednoličnost boja. Za dame koje u svom plakaru imaju najviše klasičnih komada pravi izbor su elegantni, diskretni modeli koji svojim suptilnim dizajnom privlače pažnju. Dok vintage odeći najbolje pristaje dijamantski nakit u boho stilu.

Luksuzni dijamantski nakit

Kada birate luksuzni dijamantski nakit za svoju odeću nemojte zaboraviti da je i razmera važna. To znači da veličina vašeg nakita i odeće treba da se podudaraju.

Luksuzni dijamantski nakit

Tako, na primer, ogrlica sa priveskom od dijamanata i biserom neće biti primetna na oversized džemperu.

Luksuzni dijamantski nakit

Dok prsten sa dijamantom i smaragdom impresivne forme daće prenatrpani izgled jednostavnim, casual komadima.

Definišite svoj stil

Modni stil na jedinstveni način pokazujete ne samo kroz odeću, već i šminku, frizuru i aksesoar. Ipak, najupečatljiviji efekat ima izbor dijamantskog nakita.

Luksuzni dijamantski nakit

Kao i vaša odeća, ovaj skupoceni detalj mora biti u skladu sa prilikom za koju je izabran. Poslovni outfit obično diktira određeni dress code, te stručnjaci savetuju da u toku radnog dana nosite sofisticirane, ali nenametljive komade. Sigurni izbor jesu dijamanatske minđuše na klin. Savršeno pristaju svakoj odevnoj kombinacija, a opet dovoljno atraktivne da vas izdvoje od drugih u poslovnom svetu. Upravo zbog toga ih mnogi svrstavaju u dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima.

Luksuzni dijamantski nakit

Za šik look u ludom provodu pobrinuće se duge dijamantske ogrlice. Lake su za kombinovanje uz elegantnu odeću, a opet sasvim dovoljne za glamurozni efekat. Ukoliko je vaš izbor haljina sa golim leđima budite smele i ukrasite ovaj deo tela tankom, višeslojnom ogrlicom sa dijamantima koja je jedan od vodećih trendova za leto.

Luksuzni dijamantski nakit

Proslave poput venčanja i godišnjica, zahtevaju svečanu toaletu. Samim tim i luksuzni dijamantski nakit treba da bude raskošnog dizajna, koji će vas pretvoriti u pravu divu.

Vodite računa o izrezu na bluzi i haljini

Ukoliko ste odlučile da ponesete top haljinu stilizujte je visećim dijamantskim minđušama. Dok ostatak nakita treba da bude minimalan.

Luksuzni dijamantski nakit

Visokim izrezima i kragnama najbolje pristaju dijamantske narukvice. Zavisno od prilike možete izabrati čuvenu tenis narukvicu uz elegantije komade odeće ili, pak, nežnu narukvicu sa dijamantskim priveskom za svakodnevni outfit.

Luksuzni dijamantski nakit

Zbog specifične forme srcoliki i V-izrez doći će do izražaja sa dugim dijamantskim ogrlicama koje prate oblik dekoltea. Dok su za okrugle i četvrtaste izreze idealni izbor dijamantske ogrlice koje ćete nositi tik iznad dekoltea.

Luksuzni dijamantski nakit

Luksuzni dijamantski nakit svetskih brendova čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.