Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom? Pitanje koje postavljaju mnoge žene kada im na ruci zasija ovaj dragoceni komad nakita.

Dijamantski verenički prsten je, bez sumnje, jedan od najznačajnijih komada nakita koji ćete ikada dobiti. Bilo da je reč o nežnom brilijantu, elegantom modelu kruška reza ili raskošnom Halo stilu, jedno je sigurno – ovaj dijamantski prsten predstavlja simbol ljubavi, poštovanja i poveranja.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom

Baš kao što će vaša bajka trajati zauvek, tako ćete i verenički prsten nositi svakodnevno, do kraja života. Međutim, šta je sa drugim nakitom? Sigurno nećete prestati da nosite svoje omiljene minđuše sa dijamantima ili ogrlicu sa dijamantskim priveskom koja je postala nezamenjivi modni detalj kako u poslovnim outfitima, tako i u elegantnim kombinacijama.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom

S obzirom da drugi komadi nakita treba da istaknu verenički prsten, a ne da zasene njegovu lepotu Maestro Jewelers vam daje savete kako da ga uparite sa drugim dijamantima.

Razmislite o stilu koji negujete

Pre nego potražite odgovor na pitanje: „kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom“, razmislite kakav stil želite da prikažete svojim aksesoarom. Odnosno, da li želite da se vaš prsten i nakit potpuno podudaraju jedni sa drugima ili želite da se razlikuju.

Većina žena se odlučuje da nakit koji nosi savršeno odgovara vereničkom prstenu. Ne samo da će dati dozu elegancije vašem celokupnom stajlingu, već će u prvi plan staviti besprekorni sjaj dijamanata na vašem najvažnijem prstenu.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom

Ipak, to ne znači da verenički prsten ne smete kombinovati sa drugačije dizajniranim nakitom. Zapravo, poslednjih godina jedan od vodećih trendova u svetu juvelirstva jeste uparivanje naizgled različitih komada nakita. Tako, na primer, možete svoj verenički prsten upotpuniti dijamantima drugačijeg oblika. Na taj način vaš look dobiće šik, a opet glamurozni izgled. Dok smele dame mogu ga stilizovati dijamantskim nakitom sa rubinom, safirom ili smaragdnom.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom

Budite bez brige, drago kamenje u boji neće skrenuti pažnju sa vašeg prstena. Naprotiv! Kontrast boja dodatno će naglasiti magiju omiljenog prstena svih žena.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom? Odaberite odgovarajući plemeniti metal

Verovali ili ne, izbor zlata igra važnu ulogu u usklađivanju nakita. Nepisano je pravilo da ostali nakit bude od istog zlata kao verenički prsten sa dijamantom. To znači da ako je vaš prsten sa žutim zlatom ostatak nakita treba biti, takođe, od ovog plemenitog metala. Ovakav monohromantski izbor obezbeđuju skladnu estetiku u vašem stilu, bez ikakvog rizika da ćete napraviti pogrešan izbor.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom

Ukoliko želite jedinstveniji izgled, sa nakitom koji će privući pažnju gde god se pojavite, stručnjaci savetuju da slobodno kombinujete različite boje zlata. Ipak, vodite računa da verenički prsten bude u jednoj boji, a ostatak nakita u drugoj kako biste izbegli da se on stopi sa drugim komadima.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom? Birajte minimalistički dijamantski nakit

Da bi vaš verenički prsten bio uvek u centru pažnje odlučite se za dijamantski nakit svedenijeg dizajna. Savršeni izbor jesu dijamantske minđuše na klin.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom

Prefinjeni dizajn u kome dominira jedan dragi kamen idealan je detalj u svakoj prilici – počev od casual garderobe, pa do elegantnih stajlinga na svečanim događajima. Imajući u vidu njihovu svestranost ne čudi što važe za must have luksuzni aksesoar koji treba da poseduje svaka žena za stilom.

Kako uskladiti nakit sa vereničkim prstenom

Dijamantsko vereničko prstenje čuvenih juvelirskih brendova, kao i druge komade dijamantskog nakita, možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.