Dijamantski nakit za 18. rođendan je najlepše iznenađenje za ovaj veliki dan.

Iako je svaki rođendan važan, 18. ima posebno značenje. On predstavlja prekretnicu u životu mlade osobe, koja vas uvodi u svet odraslih. Imajući ovo u vidu ne čudi što njegova proslava zauzima važno mesto u kalendaru. Počev od izbora lokacije, preko impresivne torte, pa do stajlinga – svaki korak je važan kako biste imali slavlje iz snova. Jednako poseban kao povod, treba da bude i sam poklon za punoletstvo.

Tržište danas obuhvata širok spektar poklona za 18. rođendan. Ipak, stručnjaci savetuju da je za devojke najbolji izbor dijamantski nakit. Dijamanti su oduvek predstavljali simbol predstiža i besprekornog stila, te je ulazak u zrele godine pravi trenutak da se jefitni komadi nakita zamene skupocenim koji će svakom stajlingu dati dozu luksuza.

Da bi vam olakšao kupovinu Maestro Jewelers vam daje savete kako da izaberete dijamantski nakit za 18. rođendan.

Kombinacija dijamanata i kamena rođenja

Prekrasan par dijamantskih minđuša sa rubinom za dame u znaku Jarca, ogrlica sa priveskom od dijamanata i ametista za one rođene u Ribama ili, možda, dijamantski prsten sa safirom za žene – Bik?

Dijamantski nakit za 18. rođendan

Ukoliko želite upečatljivi poklon koji budi posebne emocije izaberite dijamantski nakit za 18. rođendan upotpunjen kamenom rođenja. Naime, svaka osoba ima svoj kamen koji je određen datumom rođenja.

Dijamantski nakit za 18. rođendan

Bez obzira što danas nakit sa kamenom rođenja predstavlja jedan od vodećih trendova, njegovo poreklo potiče iz Biblije. Istoričari ističu da je još prorok Aron, Mojsijev stariji brat, odredio 12 dragulja za 12 plemena Izraela. Međutim, rimsko-jevrejski istoričar Josif je u 1. veku ove dragulje povezao sa znakovima zodijaka. Tako je damama u znaku Ovna namenjen heliotrop koji svojom tamno crvenom bojom podseća na krv, te je poznat kao „krvavi kamen“. Devojkama koje su rođene u znaku Bika odgovara safir, a Blizancima ahat koji nosi širok spektar boja.

Dijamantski nakit za 18. rođendan

Dijamantski nakit sa smaragdom pravi je izbor za Rakove. Kombinacija sa oniksom pripada Lavicama, dok će brankasto-crveni karneol oduševiti Device. Unikatna zelenkasta nijansa peridota namenjena je devojkama u znaku Vage. Prirodni, heksagonalni kristali berila pristaju Škorpijama, a očaravajući kolorit topaza ostaviće bez daha Strelčeve.

Dijamantski nakit za 18. rođendan

Za devojke u znaku Jarca izaberite dijamantski nakit sa rubinom, Ribama pripadaju granati, dok se za Vodolije preporučuje kombinacija dijamanata i ametista.

 Dijamantski nakit za 18. rođendan koji odgovara svakoj prilici

Minđuše sa dijamantima su must have nakit koji svaka žena sa stilom mora da ima. Modeli na klin su jedan od najpopularnijih poklona.

Dijamantski nakit za 18. rođendan

Ženstvene, prefinjene, a opet šik, ove dijamantske minđuše savršeno pristaju svakom stilu. Počev od casual look, pa do trendi krpica za večernji izlazak – omiljeni komad nakita upotpuniće svaku vašu odevnu kombinaciju.

Sigurni smo da ćete ih rado nositi dugo godina, jer zahvaljujući jedinstvenom, klasičnom dizajnu čine idealni dijamantski nakit uz poslovnu garderobu.

Specijalni dijamantski nakit za specijalni dan

Dijamantski nakit je odličan način da pokažete ne samo stil, već i afinitete, pa i karakter. Zato svojoj ćerki, sestri ili drugoj mladoj dami koja puni 18 godina možete pokloniti originalni dar – komad nakita koji će je umesto reči predstaviti.

Dijamantski nakit za 18. rođendan

Za romantične devojke odličan izbor je Chopard Happy Diamonds narukvica u obliku srca u kome su smešteni čuveni šetajući dijamanti. Plešući u ritmu pokreta ruke, oni odražavaju slobodni, mladalački duh.

Dijamantski nakit za 18. rođendan

Devojkama koje neguju tradicionalni stil savršeno pristaje dijamantska ogrilica sa biserom, dok damama sa urbanim look-om odgovara kombinacija dijamanata i nekonvencionalnih materijala, kao što je obojeni čelik. Upravo ovakav unikatni spoj nudi Stella kolekcija IDC juvelirske kuće.

Dijamantski nakit za 18. rođendan

Bez obzira koji komad dijamantskog nakita budete izabrali, jedno je sigurno – biće verni podsetnik mladoj dami koliko je volite i cenite.

Dijamantski nakit za 18. rođendan poznatih svetskih brendova pronaći ćete u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.