Dijamantske minđuše za venčanje na najlepši način upotpuniće vaš wedding look.

Venčanje je najvažniji dan u životu. Ne samo da označava početak novog poglavlja u zajedničkoj bajci, već vašoj ljubavi daje dublje značenje. Imajući ovo u vidu ne čudi što se sa posebnom pažnjom planira.

Sigurni smo da buduće mlade čim na njihovoj ruci zasija prelepi verenički prsten sa dijamantom kreću u potragu za savršenom venčanicom. Međutim, za upečatljiv izgled nije dovoljna samo glamurozna svadbena haljina. Neophodan je i odgovarajući dijamantski nakit. Naravno, glavnu ulogu imaju minđuše sa dijamantima.

Dijamantske minđuše za venčanje

Ništa ne može dodati prefinjeni dodir blistavog sjaja kao dijamantske minđuše za venčanje. Zato vam Maestro Jewelers otkriva kako da izaberete pravi par za svoj veliki dan.

Dijamantske minđuše za venčanje prema obliku licu

I dok se ogrlice sa dijamantima biraju prema dekolteu venčanice, stručnjaci savetuju da pri izboru minđuša obratite pažnju na oblik lica.

Dijamantske minđuše za venčanje

Okruglo lice karakteriše kružni oblik sa blagim linijama. U prvi plan su puniji obrazi, dok je brada zaokružena. Da biste lice učinile vizuelno dužim izaberite viseće minđuše sa dijamantima. Trebalo bi da izbegavate alke, jer će dodatno naglasiti punoću kružnog lica.

Ovalno lice karakteriše zaobljen oblik sa skladnim proporcijama. To znači da se prirodni uglovi lica spajaju tako da postoji ravnomerna raspodela crta lica.

Dijamantske minđuše za venčanje

Ovaj oblik lica se smatra idealnim, te može da iznese bilo koju vrstu minđuša. Dijamantske alke, model na klin ili impresivne chandelier – bez obzira koje izaberete vaše lice zablistaće prirodnom lepotom.

Kod lica u obliku srca čelo je najširi deo. Spuštajući se ka bradi lice se postepeno sužava, te je brada najuža. Zbog velikog kontrasta između čela i brade minđuše bi trebalo da budu šire u donjem delu. Na taj način postiže se ravnoteža u crtama lica. Idealan izbor su dijamantske minđuše u obliku suze.

Dijamantske minđuše za venčanje

Slično okruglom, lice kvadratnog oblika je simetrično, odnosno čelo i vilica su jednake širine, ali sa oštrim crtama.

Dijamantske minđuše za venčanje

Da bi se ublažila oštrina prirodnih uglova lica preporučuju se dijamantske alke.

Koji je najbolji metal za dijamantske minđuše za venčanje?

Minđuše sa dijamantima obično dolaze u zlatu. Belo zlato je mešavina zlata i drugih metala. Upravo je ono najpopularniji izbor. Žuto zlato je sinonim za klasičnu eleganciju, te ga rado biraju tradicionalne neveste.

Dijamantske minđuše za venčanje

Poslednjih godina ružičasto zlato je jedan od vodećih trendova u juvelirstvu. Nastaje mešanjem žutog zlata sa bakrom. Svojim otmenom izgledom unosi dozu luksuza, te je namenjeno modernim damama.

Dijamantske minđuše za venčanje

Izbor boje zlata za vaše svadbene minđuše u velikoj meri zavisi i od boje venčanice. Čisto belim kreacijama najbolje pristaje belo zlato. Za šampanj i boju slonovače savetuje se žuto zlato. Dok će ružičasti tonovi savršeno naglasiti puderastu nijansu venčanice.

Veličina minđuša sa dijamantima

Minđuše su obavezan dijamantski nakit za venčanje. Kao takve obično se kombinuju sa drugim komadima, te morate voditi računa i o njihovoj veličini.

Dijamantske minđuše za venčanje

Ukoliko ste odlučile da ponesete dijamantsku ogrlicu, neka vaše minđuše budu manjih dimenzija. U protivnom, možete venčanicu stilizovati predimenzioniranim parom minđuša koji će privlačiti pažnju.

Dijamantske minđuše za venčanje

Drage dame, ukoliko ste rezervisale venčanicu i kupile savršene štikle, vreme je da posetite Maestro Jewelers. U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete dijamantske minđuše za venčanje čuvenih juvelirskih brendova.