Dijamantski nakit minimalističkog stila je više od trenda sezone. Postoji od davnina, te opravdano nosi epitet vanvremenskog klasika.

Ipak, poslednjih godina doživeo je veliku popularnost. Razlog za to jeste prelazak na jednostavniji i manje pretrpan način života uz pomak ka etičnijim izborima.

Zvuči neverovatno, ali minimalistički dijamantski nakit objedinjuje prelepi sjaj dragog kamenja i plemenitih metala, a opet zadržava dozu svedene elegancije. Upravo ga ove karakteristike čine privlačnim modernim ženama.

Ukoliko i dalje niste sigurne da je pravi stil za vas, Maestro Jewelers vam otkriva prednosti nošenja.

Savršen samostalno, ali i u slojevima

Statement komadi dijamantskog nakita svakako imaju svoje mesto u modnom svetu. Raskošna ogrlica sa dijamantima uparena sa poslovnom odećom ili prelepim dijamantskim minđušama u kombinaciji sa večernjom haljinom sigurno će biti zapanjujuća. Međutim, ponekad je u juvelirstvu bolje slediti moto „manje je više“.

Dijamantski nakit minimalističkog stila

Ne morate da nosite predimenzionirane komade, niti dijamante većih dimenzija da biste svojim stajlingom skrenule pažnju. Možete to učiniti i pomoću nakita svedenije forme.

Dijamantski nakit minimalističkog stila

Dijamantski nakit minimalističkog stila glamurozan je na svoj način. Krasi ga otmeni luksuz, koji unosi dozu prefinjenosti. Ujedno, na suptilan način pokazuje eleganciju kao što to malo koji drugi dizajn nakita može.

Dijamantski nakit minimalističkog stila

Dovoljno je upečatljiv da ga možete nosite samostalno. Za zadivljujući efekat izaberite ogrlicu sa dijamantskim priveskom ili minđuše sa dijamantima na klin. Ili biste radije ponele minimalističku dijamantsku narukvicu koja će istaći nežni zglob ruke?

Dijamantski nakit minimalističkog stila

Nakit u ovom stilu pruža brojne mogućnosti slojevitog kombinovanja sa drugim nakitom istog ili različitog stila. Decentne minđuše i narukvica su savršeni spoj u svakoj prilici. Mada možete razmisliti i o minđušama i prstenu sa dijamantom kojim ćete prigrlili suptilnu lepotu minimalističkog izgleda.

 Dijamantski nakit minimalističkog stila čistih linija

Geometrijska forma je glavna karakteristika minimalizma u juvelirstvu. Svaki komad pleni oštrim uglovima, čistim linijama i iznenađujućim oblicima. Pojedini su čak asimetričnog, smelog dizajna, ali bez prenatrpanih detalja. Ove odlike ima Chopard Ice Cube dijamantski nakit.

Dijamantski nakit minimalističkog stila

Inspirisana kockicama leda, čuvena Chopardova kolekcija spaja čudesnu geometriju sa urbanim šikom. Svojim kvadratnim fasetama precizno izrađenim poput refleksija svetlosti sa leda, Ice Cube nakit otelotvoruju stil, sofisticiranost i gracioznost. Kao pravi predstavnik minimalističke elegancije, on simbolizuje savršenstvo ne samo forme, već i estetike.

Dijamantski nakit minimalističkog stila

Bez obzira da li birate Ice Cube dijamantske minđuše, simplifikovanu narukvicu, ogrlicu ili, možda, ne možete da odolite prstenu sa dijamantom, budite sigurne – vaš stajling biće besprekoran. Njegova delikatna priroda deluje svojom magijom na svakoga, ističući prirodnu lepotu žene koja ga nosi.

 Dijamantski nakit minimalističkog stila odgovara ženama svih generacija

Razmislite o tome koliko puta ste želeli da kupite dijamantski nakit kao poklon dragoj osobi? Sigurno ste se našli pred dilemom šta izabrati. Mnoštvo stilova, različitih oblika i plemenitih metala dodatno su otežavali odluku. Naročito ako niste znali šta bi moglo da im se svidi.

Dijamantski nakit minimalističkog stila

Minimalistički nakit sa dijamantima oslobađa vas svih ovih problema. Jednostavnost i čist dizajn odgovaraće svim damama, tako da sa njim ne možete pogrešiti. Dok svestranost obezbeđuje lako kombinovanje, jer pristaje svakom modnom trendu.

Dijamantski nakit minimalističkog stila

Dijamantski nakit minimalističkog stila čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.