Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu učiniće vašu proslavu nezaboravnom. učiniće vašu proslavu nezaboravnom.

Sigurni smo da je verenički prsten sa dijamantom omiljen komad nakita svake žene. Kao simbol ljubavi on označava novo poglavlje u vašoj priči.

Međutim, godine zajedničkog života koje slede nakon veridbe, zapravo, su pravi dokaz vaše ljubavi. Ujedno, pokazatelj poštovanja i vernosti. Svaka godina koju provedete je mala pobeda svih nedaća koje su vas zadesile, ali i proslava svih lepih trenutaka. Ipak, posebno se izdvajaju jubilarne, kao što 25. godina braka.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

Srebrna svadba, kako se naziva 25. godišnjica, u davna vremena predstavljala je veliku prekretnicu u zajedničkom životu para. Zbog toga se i na poseban način obeležavala. Tradicija darivanja započela je u srednjovekovnoj Nemačkoj. Muškarci su poklanjali suprugama venac od srebra, pa odatle i naziv „srebrna godišnjica“.

U to doba ovaj plemeniti metal je bio simbol izdržljivosti, snage i lepote. Takođe, izraz topline i stabilnosti, te je opravdano smatran prigodnim poklonom.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

Iz Nemačke običaj darivanja za srebrnu godišnjicu brzo se proširio čitavim svetom. Tradicija je zadržana do današnjih dana, ali umesto srebra obično supružnici svojim voljenim damama poklanjaju dijamantski nakit.

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam otkriva koji je najbolji dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu.

Narukvice u znaku ljubavi

Ništa ne govori lepše o vašoj ljubavi do nakita u obliku srca. Zato je sada pravi trenutak da svoju dragu obradujete dijamantskom narukvicom takvog dizajna. Možete je pronaći u Chopard Happy hearts kolekciji.

Stvorena sa višedecenijskom tradicijom izrade luksuznog nakita i sa posebnom pažnjom na svaki detalj, Chopard Happy hearts narukvica blista jedinstvenim sjajem koji i jednostavan stajling pretvara u glamurozni.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

Ono što je čini posebnom jeste spoj 2 originalna elementa čuvene juvelirske kuće. To su šetajući dijamanti, koji su postali Chopardov zaštitni znak i amblem srca, koji je u različitoj formi prisutan u svim kolekcijama.

Neka na ruci vaše drage zablista novi prsten sa dijamantima

Prsten sa dijamantima nije namenjen samo za veridbu. On je savršen poklon i za godišnjicu braka.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

Počev od klasičnog, preko vintage, pa do savremene forme – ovaj komad nakita dolazi u različitim varijacijama, te ćete vrlo lako pronaći željeni model. Možete izabrati rez koji oslikava karakter vaše drage. Ili, možda, dijamantski prsten koji je u skladu sa njenim modnim stilom.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

Ukoliko želite da prstenom ispričate svoju ljubavnu bajku birajte modele sa dragim kamenjem u boji.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

Besprekorni safiri zrače kraljevskom otmenošću. Rubini će iznova rasplamsati strast. Dok će prefinjeni smaragdi pozvati na novu avanturu.

 Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu koji nosi posebnu simboliku

Da li želite originalan poklon za 25. godišnjicu? Onda je pravi izbor Moriah dijamantski nakit.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

Napravljen od kamena sa Moriah planine, prirodnih dijamanata i najfinijeg zlata svaki komad ovog unikatnog nakita krije priču staru 3 milenijuma. Svaki pleni impresivnim dizajnom i baš svaki osvaja pri prvom pogledu.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

U mnoštvu očaravajućih kolekcija izaberite Moriah Secret Hearts minđuše sa dijamantima. Dizajnirane s ljubavlju, svojim složenim radom u vidu stilizovanih srca preneće umesto vas reči „Volim te“.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka raskošnog dizajna

Ogrlice sa dijamantima su najstariji komad nakit. Samim tim i veoma popularan poklon.

S obzirom da je u pitanju veliki jubilej nemojte štedeti na poklonu. Umesto diskretnih modela izaberite ogrlicu bogatu ukrašenu dijamantima. Kao najčvršći dragi kamen, dijamanti će oslikati snagu vaše ljubavi koja je izdržala test vremena. Istovremeno, učiniće da oči vaše drage zasijaju jače kada u lepo upakovanoj kutiji otkrije skupoceni dar.

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu

Dijamantski nakit za srebrnu godišnjicu čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.