Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu učiniće čarobnim početak 2024.

Novogodišnji praznici su posebno doba godine. Dani koji okupljaju porodicu ispunjeni su mirisom medenjaka, kuvanog vina i toplinom doma. Ujedno, ovo doba godine je jedinstvena prilika da poklonima pokažemo da nam je stalo do dragih osoba.

Prelepim darom možete svojoj supruzi pokazati koliko je volite. Sestri da joj se zahvalite što je uvek tu za vas, a majci da nadoknadite što niste imali dovoljno vremena za česte posete. Zaista, ima nečeg magičnog u novogodišnjem slavlju, te poput mehurića šampanjca u našim čašama i šljokica na odeći treba da zasijaju i pokloni. Najbolji sjaj od kog zastaje dah donosi dijamantski nakit.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Međutim, u mnoštvu modela i neverovatnih oblika pronalaženje pravog komada deluje poput nemoguće misije. Da bi vam olakšao izbor Maestro Jewelers otkriva koji je idealan dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu.

Minđuše sa dijamantima i biserima

Minđuše su obavezni detalj svakog stajlinga, te su opravdano i najpopularniji novogodišnji poklon. Ne samo da damama pomažu da naglase lepotu svog lica, već i da pokažu savršen stil.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Iako postoje mnogi modeli, stručnjaci predlažu dijamantske minđuše sa biserom. Jedinstven spoj moćnih dijamanata i nežnih bisera deluje impresivno, te ove minđuše privlače pažnju gde god se pojave. Dok suptilna forma čini ih prikladnim za svaku priliku. Odlično se slažu uz poslovnu garderobu, causal komade, kao i uz elegantni outfit, pa ne čudi što su omiljene kako mlađim, tako i starijim pripadnicama lepšeg pola.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu koji krasi originalni dizajn

Ništa ne ostavlja upečatljiv utisak na vašim rukama kao bangle dijamantske narukvice. Prepoznaju se po čvrstoj strukturi sa šarkom pozadi za kopčanje. Mada postoje i modeli bez nje, koji se jednostavno navlače preko zgloba.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Ovaj model narukvice pruža neograničene mogućnosti u pogledu postavljanja dijamanata. Počev od visećih privezaka, preko jednog centralnog dijamanta, pa do mnoštva manjih – svaka juvelirska kuća ima svoj dizajn. Među njima naročito se izdvajaju Chopard Happy Diamonds narukvice. Krase ih čuveni šetajući dijamanti smešteni između 2 kristala.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Smele, atraktivne, a opet otmene – izazivaju oduševljenje čak i kod slučajnih prolaznika. Ono što ih dodatno čini posebnim jeste činjenica da su lake za kombinovanje. Mogu se nositi sa drugim iz iste kolekcije, ali i sa potpuno različitim vrstama, kao što su charm ili tenis narukvice.

Prsten sa dijamantom kao novogodišnji poklon

Sigurni smo da će se mnogi muškarci složiti da nema boljeg načina da u ponoć iznenadite svoju voljenu nego vereničkim prstenom sa dijamantom. Ipak, to ne znači da je ovaj komad nakita namenjen samo za veridbu. Odličan je novogodišnji poklon i za druge dame iz vaše porodice. Možete ga pokloniti i supruzi, kao dodatni prsten.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Ukoliko želite da izbegnete asocijaciju na veridbu izaberite prsten sa crnim dijamantom. Crni dijamanti simbolizuju snažnu emocionalnu vezu, lojalnost i posvećenost. Zbog toga su pravi poklon kojim ćete odati poštovanje dragoj ženi u svom životu.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Sa druge strane, svojim fascinantnim sjajem podariće joj glamurozni look bez obzira na ostatak stajlinga.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu koji nosi posebnu poruku

S obzirom da Nova godina označava novi početak pravi je trenutak da poklonite dijamantski nakit jedinstvene simbolike. Specijalno značenje u juveliristvu, ali i u kulturi i religiji nosi Moriah dijamantski nakit.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Svaka Moriah linija izrađena je ne samo od vrhunskih prirodnih dijamanata, već i od originalnog kamena koji je donet sa istoimene planine u Jerusalimu. Bez obzira kojoj veri pripadate, Moriah ogrlice spajaju sve religije, baš poput svete gore. Istovremeno, podsećaju nas na snagu ljubavi, zračeći nestvarnom lepotom.

Stvorena da se nosi kraj srca, Moriah dijamantska ogrlica učiniće da se dama kojoj ste poklonili oseti posebnom.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Dijamantski nakit za novogodišnje poklone možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.