Dijamantski nakit za poslovne prilike ulepšaće vaš radni dan.

Svaka žena zna da je dijamantski nakit za svečane prilike obavezni detalj koji unosi dozu glamura u vaš elegantni stajling. Međutim, ovaj skupoceni aksesoar nije namenjen samo za posebne događaje. Dijamanti su najbolji prijatelji dama, te svaki trenutak treba da iskoristite kako biste pokazale njihov očaravajući sjaj.

Kada je u pitanju poslovni svet, morate biti pažljive, jer business code diktira određena pravila ne samo u ponašanju, već i u izboru garderobe, pa i modnih detalja. Ipak, uz malo truda nošenje nakita na poslu ne mora biti komplikovano. Zapravo, omiljene dijamantske minđuše, ogrlica ili, pak, prsten sa dijamantom mogu vam pomoći da izrazite svoj stil, ali i profesionalnost. Glavni ključ je pronaći ravnotežu između konzervativnog i ekspresivnog.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam daje savete kako da izaberete dijamantski nakit za poslovne prilike.

Zaboravite na choker ogrlice

Poslednjih godina choker ogrlice su glavni trend u nakitu.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Bez obzira što deluju privlačno i šik, modeli sa dijamantima nikako nisu preporučljivi za posao. Sačuvajte ih za ležerni stajling ili večernji provod, a umesto njih za posao izaberite duge ogrlice sa dijamantskim priveskom.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Svojom delikatnom formom diskretno naglašavaju vaš poslovni look, bez preteranog odvlačenja pažnje sa garderobe. Dodatna prednost ogleda se u činjenici da odgovaraju svakom komadu odeće – od košulje, pa do rolke.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Ukoliko želite da vaš dijamantski nakit za poslovne prilike nosi prefinjen, ali upečatljiv efekat ponesite duge višeslojne ogrlice sa dijamantima. Upravo takav dizajn donose Chopard ogrlice koje se izdvajaju svojim čuvenim šetajućim dijamantima.

Dijamantske minđuše za poslovni dan

U poslovnoj garderobi važi pravilo „manje je više“. Zato stručnjaci savetuju da od nakita ponesete samo dijamantske minđuše na klin. Obično su to minđuše sa jednim dijamantom karakterističnog kopčanja.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Nežne, a svestrane – sa njima nikada ne možete pogrešiti, te ne čudi što spadaju u vanvremenski komad nakita. Na jednostavan način ove minđuše naglašavaju lepotu vašeg lica. Ujedno, izgledaju sjajno uz svaki stil, dajući savršeni finiš vašoj poslovnoj kombinaciji.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Bez obzira da li ste u kancelariji, na poslovnom sastanku ili koktelu sa kolegama impresivni dizajn dijamantskih minđuša ostavlja snažan utisak na druge, dok će vama učiniti da se osećate otmeno i tokom radnog vremena.

Dodajte upečatljivi prsten na ruci

Iako mnoge dame smatraju da je verenički prsten sa dijamantom dovoljni dodatak na ruci, zapravo, možete poneti i druge modele.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Ukoliko na vašem prstu još uvek nije zasijao najlepši dokaz ljubavi, slobodno izaberite za poslovni stajling upečatljivi prsten sa dijamantom. Dok smele dame mogu dijamante na prstenu da ukombinuju sa dragim kamenom u boji. Svojim koloritom, ovaj eye-catching komad osvežiće vaš strogi business stil.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Poslovnim ženama koje već nose verenički prsten ili burmu preporučuju se diskretni modeli, poput poznatog „eternity“ prstena. Garderobi za posao odlično pristaje i moderni, geometrijski dizajn prstena koji pruža savršeni kontrast prepoznatljivom vereničkom obliku.

Dijamantski nakit za poslovne prilike

Dijamantski nakit za poslovne prilike, svečane događaje, kao i dijamantski nakit kao poklon čuvenih juvelirskih kuća možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.