Dijamantski nakit kao poklon za majku usrećiće najvažniju ženu u vašem životu.

Kada bi superjunaci postojali u stvarnom svetu, definitivno, bi to bile majke. Žene koje su spremne da žrtvuju svoj život za maleno biće zaslužuju medalju. Njihova briga, posvećenost i ljubav ne mogu se ni sa čim porediti. Čak i kada odrastemo, topli majčin zagrljaj predstavlja najlepšu utehu nakon teškog dana.

Imajući ovo u vidu ne čudi što rado biramo dragocene poklone za majke. Dijamantski nakit je jedan od najpopularnijih.

Bez obzira da li ga poklanjate za rođendan, 8. mart, Dan majki ili ne postoji pravi povod – nakit sa dijamantima na najlepši način preneće vašu ljubav i poštovanje. Ujedno, svojim očaravajućim izgledom i bezvremenskim sjajem ućiniće da se vaša majka oseti posebnom.

S obzirom da u juvelirskom svetu postoji mnoštvo impresivnih komada Maestro Jewelers vam otkriva koji je dijamantski nakit kao poklon za majku najbolji izbor.

Minđuše sa dijamantima geometrijskog dizajna

Kada je u pitanju dijamantski nakit kao poklon za majku mini alke su prve na listi. Razlog za to je sasvim opravdan.

Dijamantski nakit kao poklon za majku

Minđuše alke su dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima. Elegantne, a opet šik – one nikada ne izlaze iz mode.

Ukoliko želite nešto drugačije, tu su minđuše geometrijskog dizajna sa blistavim dijamantima koje podižu svaku odevnu kombinaciju na viši nivo. Bilo da se kombinuju sa casual garderobom, poslovnim stajlingom ili, pak, svečanim toaletama – ove dijamantske minđuše odgovaraju svakom stilu.

Dijamantski nakit kao poklon za majku

Ukoliko želite da dodate wow efekat u svoj poklon izaberite model sa ružičastim zlatom, koji je jedan od vodećih trendova ove godine.

Dijamantski nakit kao poklon za majku koji će je uvek podsećati na vas

Dijamantska ogrlica je poklon koji stvara najdivnije uspomene. I dok se raskošne verzije čuvaju za specijalne prilike, dozu glamura u svakodnevnicu uneće ogrlica sa dijamantskim priveskom. Zato je i pravi izbor za majke.

Dijamantski nakit kao poklon za majku

Svedena, ležerna i, pre svega, neverovatno otmena – ova ogrlica je stvorena da je nosi blizu srca. Samim tim je i najbolji podsetnik vaše ljubavi.

Dijamantski nakit kao poklon za majku

Ono što je čini dodatno posebnom jeste činjenica da privezak možete prilagoditi karakteru vaše majke. Klasičnu eleganciju oslikava tradicionalna forma ogrlice sa jednim dijamantom. Vintage stil upotpuniće ogrlica sa dragim kamenjem u boji kruška reza. Dok za urbane mame koje žele da se izdvoje od drugih idealan izbor jeste ogrlica sa priveskom u kombinaciji obojenog čelika i dijamanta.

Dijamantski prsten sa biserom

Iako prsten sa dijamantom mnogi vezuju za veridbu, ukoliko je pravog dizajna može biti savršen dijamantski nakit kao poklon za majku. Upravo takav opis donosi spoj dijamanata i bisera.

Dijamantski nakit kao poklon za majku

Dijamantski prsten sa biserom predstavlja nestvarnu magiju koju nam je priroda podarila. Kao takav stvara fascinantni izgled bilo da se nosi samostalno ili zajedno sa burmom i vereničkim prstenom.

Da je baš ovaj model pogodan za poklon majci govori i velika simbolika. Naime, opšte je poznato da su dijamanti simbol ljubavi. Da li ste znali da biseri označavaju sreću i naklonosti?

Charm dijamantske narukvice

Charm dijamantske narukvice karakteriše prepoznatljiv dizajn u vidu tankog lančića na kome je privezak. Ne samo da ih krasi gracioznost, već i moć da pokažu nežnu stranu koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Dijamantski nakit kao poklon za majku

Originalnu poruku ljubavi nose charm dijamantske narukvice iz Chopard My Happy Hearts kolekcije. Izrađene od najfinijeg zlata sa priveskom u obliku srca koje je ispunjeno prirodnim dijamantima miluju ženski zglob podsećajući iznova na snagu veze između majke i deteta.

Dijamantski nakit kao poklon za majku

Dijamantski nakit koji možete pokloniti svojoj majci čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.