Dijamantski nakit za 8. mart ulepšaće dan dragoj osobi.

Međunarodni dan žena, ima posebno značenje. Nastao iz borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena, ovaj dan je posvećen svim ženama.

U čast boraca za ženska prava, kao i onih koje su svojim znanjem i zalaganjem ispisale istoriju, svake godine, 8. marta se slavi njihov duh i entuzijazam, koji je inspiracijama današnjim pripadanicama lepšeg pola.

Međunarodni dan žena je savršena prilika da izrazite divljenje i naklonost prema posebnim damama u svom životu. Najbolji način da to učinite jeste pomoću dijamanata.

Dijamantski nakit za 8. mart

Dijamantski nakit odiše takvom elegancijom i stilom da bez imalo truda može ne samo da podari luksuzni sjaj, već i da istakne prirodnu lepotu. Bilo da je u pitanju prsten sa dijamantom, minđuše, dijamantska narukvica ili raskošna ogrlica sa dijamantom – svaki komad krasi vanvremenska estetika, koja osvaja.

Dijamantski nakit za 8. mart

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam daje savete kako da izaberete dijamantski nakit za 8. mart.

Šarmantna priča koja se pamti

Charm narukvice sa dijamantima su jedan od popularnih poklona za 8. mart. Karakteriše ih tanak, ali čvrst lanac od plemenitog metala sa dijamantskim privescima. Zahvaljujući njima svaka dijamantska narukvica priča jedinstvenu priču, koja privlači pažnju.

Dijamantski nakit za 8. mart

Ono što charm narukvice sa dijamantima čini posebnim jeste mogućnost stvaranja personalizovanog dizajna. Naime, možete izabrati model sa priveskom koji oslikava dragu uspomenu ili značajni događaj u životu dame kojoj je namenjena.

Pojedini modeli čak pružaju slobodu dodavanja novih privezaka, što daje neverovatne mogućnosti prilagođavanja. Ne samo da stvara očaravajući vizuelni efekat, već vas poziva da zajedno kreirate nove trenutke vredne pamćenja. Zbog toga je ovaj dijamantski nakit za 8. mart idealan poklon za sestre.

Kombinacija dijamanata i dragog kamena rođenja

Nakit rođenja, tj. birthstone nakit, kako se popularno naziva, ističe se dragim kamenjem u boji koji je nosilac jednog mesec u godini. Srećemo ga u svim oblicima i na svim vrstama nakita. Ipak, najbolje se ističe na ogrlici sa priveskom.

Dijamantski nakit za 8. mart

Raskošni sjaj dijamanata i dragog kamena čini magični spoj koji svaku odevnu kombinaciju podiže na viši nivo. Ujedno, na najlepši način izražava indivudalnost, jer predstavlja osobine dame koja ga nosi.

S obzirom da svaka osoba ima svoj kamen rođenja vrlo lako ćete pronaći odgovarajući. Tako, na primer, dijamantska ogrlica sa ametistom pristaje ženama koje su rođene februara. Bogata nijansa smaragda namenjena je pripadnicama koje slave rođendan maja. Vatreni rubini pripadaju julu mesecu, a dijamantska ogrlica sa safirom se preporučuje rođenim septembra.

Dodir glamura na ženskoj ruci

Iako je dijamantski prsten prva asocijacija za veridbu, može biti i savršen dar za Dan žena.

Impresivnih oblika dijamanata koji su optočeni belim, ružičastim i žutim zlatom, prstenje odiše gracioznošću i elegancijom. Samim tim ima moć da se draga dama oseti posebnom.

Dijamantski nakit za 8. mart

Za suprugu možete izabrati čuveni eternity dijamantski prsten. Svedeni dizajn ispunjen besprekornim nizom dijamanata umesto reči pokazaće vašu ljubav. Klasični modeli sa dijamantom i biserom nezamenjivi su poklon za majku. Dok devojku obradujte dijamantskim prstenom originalnog dizajna.

Dijamantski nakit za 8. mart

Ne samo da će ostavljati upečatljiv utisak gde god se pojavi, već će pružiti dozu modernog šarma.

Minđuše sa dijamantima kao poklon za 8. mart

Minđuše su, definitivno, dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima.

Dijamantski nakit za 8. mart

Bez obzira da li su u pitanju modeli na klin, trendi dijamantske alke ili atraktivne chandelier naušnice, budite sigurni da će vaš poklon oduševiti dragu osobu. Izbor, svakako, zavisi od njenog ličnog stila.

Dijamantski nakit za 8. mart

Minđuše sa jednim dijamantom su neprevaziđena klasika koja predstavlja elegantan ukras u svakoj prilici. Romantičnim damama savršeno će pristajati dijamantske minđuša u obliku srca. Za one koje neguju nekonvencionalni look minđuše sa crnim dijamantima neobičnog dizajna daće fascinantan akcenat. Dok za žene koje vole raskošni nakit pravi izbor su viseće dijamantske minđuše.

Dijamantski nakit za 8. mart čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.