Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode podariće vam besprekoran stil.

„Diamonds are a girl’s best friend“, svima su dobro poznati stihovi koje je pevala glumica Marilyn Monroe. Zaista, dijamantski nakit je oličenje luksuza i otmene lepote koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Svaki komad ukrašen ovim dragim kamenjem je poseban i baš svaki donosi posebnu priču koja se pamti.

Bez obzira da li negujete minimalistički stil ili radije birate raskošne stajlinge, jedno je sigurno – dijamantski nakit će svaku vašu odevnu kombinaciju učiniti vrednom divljenja. Ujedno, pomoćiće vam da se izdvojite od drugih.

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Baš poput garderobe i svet juvelirstva donosi svake godine nove trendove. Ipak, u mnoštvu novih, očaravajućih oblika izdvajaju se komadi koji su uvek aktuelni. Ovi klasični komadi izdržali su test vremena tako da nastavljaju da privlače pažnju dama širom sveta.

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode otkriva vam Maestro Jewelers.

Minđuše sa dijamantima geometrijskog dizajna

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode je onaj koji nosite svakodnevno uz svaku odevnu kombinaciju. Upravo su dijamantske alke jedan od takvih komada.

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Upečatljiv okrugli dizajn daje „wow“ efekat vašem izgledu. Dok simplifikovana forma čini ih veoma svestranim. Naime, dijamantske alke možete nositi uz poslovni look. Zatim, uz casual garderobu kada krenete u šetnju gradom. Naravno, savršen su pratilac i svečanim odevnim komadima, dodajući dozu sofistiranosti.

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Iako dolaze u različitim veličinama, epitet vanvremenski nose alke manjih dimenzija. Zato pri izboru vodite računa na njihovu veličinu kako biste mogle stalno da ih nosite.

Efektan prsten sa dijamantom

Pečat prsten ima dugu istoriju. Nosili su ga još drevni faraoni. Stvoren specijalno za osobu koja ga nosi, predstavljao je ne samo pečat autoriteta, već je bio i bukvalno zamena za otisak prsta. Imajući ovo u vidu ne čudi što se i u modernom dobu opisuje kao „najličniji oblik umetnosti koji možete da posedujete“.

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Danas je pečat prsten simbol tradicije, koji se često prenosi kroz generacije. Sa razvojem stilova u juvelirstvu menjala se i njegova forma. Prepoznatljivi dizajn dobio je suptilniji izraz, te dolazi ukrašen dijamantima i dragim kamenjem u boji

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Ukoliko želite dijamantski nakit koji nosi epitet klasike, ali ostavlja moćan utisak gde god se pojavi, onda je pravi izbor za vas dijamantski prsten sa smaragdom modernizovanog pečat dizajna. Sa ovim prstenom definitivno bićete primećene.

Dijamantska ogrlica sa biserima

Nekada nakit bogataša, od kraja 19. veka, biseri su postali ultimativni modni trend koji vlada do današnjih dana. Njihovoj popularnosti doprinela je kreatorka Coco Chanel kojoj je biserna ogrlica bila zaštitni znak.

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Savršen spoj između nežnosti bisera i trajnosti dijamanata dolazi u ogrlici sa dijamantima i biserima. Jedinstvenog sjaja ovaj komad nakita pleni gracioznošću, tako da bez imalo napora podiže svaki stil na viši nivo. Zbog toga se opravdano nalazi na listi dijamantskog nakita koji svaka žena treba da ima.

Bilo da izaberete niz bisera i dijamanata ili dijamantski privezak sa biserima – vaša ogrlica je sinonim za bezvremensku lepotu, koja izaziva oduševljenje.

Dijamantska tenis narukvica

Prvobitno nazvan narukvica večnosti, dijamantska tenis narukvica je postala popularna kada je teniserka Chris Evert pauzirala meč kako bi potražila svoju narukvicu koja je ispala prilikom igranja. Od tada ovaj komad dijamantskog nakita nosi naziv po čuvenom belom sportu.

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode

Osim zanimljivog porekla, tenis narukvica se izdvaja i savršenim nizom dijamanata koji prevazilaze sve forme u nakitu. Njen klasičan, a opet šik dizajn čini je idealnim luksuznim aksesoarom kako za posebne prilike, tako i za svakodnevno nošenje.

Dijamantski nakit koji nikada ne izlazi iz mode čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.