Vereničko dijamantsko prstenje za 2024. osvojiće srca budućih nevesti.

Nova godina donosi i nove trendove. Počev od smelih odevnih komada, pa do elegantnih cipela – sigurni smo da su sve žene već pronašle omiljene modne detalje. Ipak, najviše pažnje privlači  dijamantski nakit u trendu za 2024, gde centralno mesto zauzima verenički prsten.

Pri pomenu trendova mnogi će pomisliti na njihovu kratkotrajnu prirodu, što nikako nije poželjno za prsten koji ćete nositi zauvek. Budite bez brige, trendovi dijamantskog prstena za veridbu, zapravo, predstavljaju osveženi dizajn dobro poznatih formi, koje su dokazale svoju vanvremensku privlačnost. Njihovom klasičnom izgledu dodati su atraktivni elementi kako bi odgovarali ukusima savremenih dama.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024.

Bilo da želite da vaš verenički prsten sa dijamantom bude upečatljiv ili biste radije da pleni diskretnom elegancijom, jedno je sigurno – juveliri su se ove godine potrudili da stvore oblike koji će ispuniti očekivanja svih žena.

Koje su vodeći trendovi vereničkog dijamantskog prstenja otkriva vam Maestro Jewelers.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024. netradicionalnih rezova

Solitaire prsten sa okruglim dijamantom predstavlja klasiku koja nikada ne izlazi iz mode.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024.

Ipak, ove godine tradicionalni oblici su ustupili mesto nekovencionalnim rezovima, kao što su kruška i emerald.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024.

Ukoliko želite zadivijujući efekat verenički prsten sa dijamantom u obliku kruške je pravi izbor. Poznat i kao prsten sa dijamantom u obliku suze, prikazuje prelep izdužen kamen sa šiljastim vrhom koji se proteže do punog, zaobljenog dna.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024.

Ovakav dizajn, zaista, pleni impresivnim izgledom, koji ne može ostati neprimećen.

Predstavljajući prekrasan art deco stil, smaragdno brušen dijamantski prsten je idealan za devojke koje obožavaju raskoš i glamur.

 

Karakteriše ga pravougaoni oblik sa odsečenim uglovima tako da posmatrajući odozgo stranice podsećaju na stepenice. Takva forma ne samo da pruža veličinu kamenu, već i dubinu stvarajući neverovatno blistavi sjaj.

Moderna trilogija

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024. je sve samo ne minimalističko. Upravo takav stil oslikava prsten sa tri kamena. Popularno nazvan trilogijski prsten dolazi sa centralnim kamenom koji je upotpunjen sa po jednim kamenom sa strane.

Ovaj prsten ima duboku simboliku, te je idealan za romantične dame. Naime, središnji dijamant označava sadašnjost vaše ljubavi. Dok dijamanti sa strane predstavljaju vašu prošlost i zajedničku budućnost.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024.

Fascinatne forme, prsten sa 3 dijamanta je dovoljan ukras u vašem stajlingu. I što je najbitnije – pruža neograničene mogućnosti kombinovanja. Osim standardne verzije sa 3 dijamanta iste veličine i reza, postoje i modeli sa dijamantima različitih veličina i oblika, pa i sa dragim kamenjem u boji.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024. od različitih plemenitih metala

Za neke žene, ideja o „tradicionalnom dijamantskom vereničkom prstenu“ zamenjena je jedinstvenim prstenom koji treba da oslika njihovu ličnost. Zbog toga su sve više popularni manje konvencionalni dizajni. Jedan od njih jeste miks plemenitih metala.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024.

Ovaj dijamantski prsten za veridbuspaja dva ili više metala u jedan šik, a opet sofisticirani dizajn. Obično je izrađen od žutog i belog ili ružičastog i belog zlata. Kombinovanje toplijih i hladnijih toniranih metala stvara atraktivan izgled koji se može stilizovati na različite načine.

Dijamantski prsten od žutog i belog zlata nosi epitet otmene klasike, ali sa dozom individualnosti, dok kombinacija ružičastog i belog zlata je razigranija, smela i, pre svega, očaravajuća.

Vereničko dijamantsko prstenje za 2024.

Najlepše vereničko prstenje sa dijamantom čuvenih juvelirskih kuća možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.