Dijamantske ogrlice za venčanje upotpuniće vaš wedding look.

Venčanje je najvažniji dan u životu svake žene. Dan u kome vaša ljubavna bajka dobija novo poglavlje koje će zauvek trajati. Dan koji ćete ispuniti najdubljim emocijama, osmesima dragih ljudi i ponekom suzom radosnicom.

Zaista, venčanje je dan koji se zauvek pamti. Zato svaki detalj u njemu mora biti savršen – počev od mesta, preko dekora, pa do muzike. Ipak, buduće neveste najveću pažnju posvećuju izboru venčanice. U mnoštvu krojeva i očaravajućih stilova treba pronaći haljinu o kojoj ste oduvek sanjale. Međutim, odabirom venčanice potraga se ne završava. Na red dolazi dijamantski nakit za venčanje, gde glavna uloga pripada ogrlici.

Oglice na venčanju imaju dugu traciju. Nosile su ih još drevne Egipćanke, te se opravdano smatra da su se pojavile kad i verenički prsten. Ne tako davno predstavljale su porodično nasleđe tako da su isti modeli krasili vrat devojaka, baš kao i njihovih majki i baka. Danas, one oslikavaju lični stil, pružajući dozu luksuza i svedenim venčanicama.

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam daje savete za izbor dijamantske ogrlice za venčanje.

Ogrlice sa dijamantima prema dekolteu

Dekolte na venčanici igra glavnu ulogu pri izboru dijamantske ogrlice za venčanje.

Dijamantske ogrlice za venčanje

Top venčanice, bez obzira da li su ravnog ili srcolikog oblika, ostavljaju otkrivenom veći deo kože oko ključne kosti. Da biste naglasile nežnu liniju vrata izaberite kraće ogrlice bogato ukrašene dijamantima. Mada možete poneti i verziju sa većim priveskom raskošnog dizajna u kome je centralni dragi kamen u boji, a oko njega su postavljeni prirodni dijamanti.

Dijamantske ogrlice za venčanje

Duboki V-izrez najbolje ćete stilizovati dužim, tankim ogrlicama delikatne forme.

Dijamantske ogrlice za venčanje

Ukoliko je venčanica boho kroja pravi izbor su višeslojni modeli, kakve možete naći u Chopard Happy Hearts kolekciji. Dok vintage stilu savršeno će pristajati dijamantska ogrlica sa biserom.

Dijamantske ogrlice za venčanje

Halter venčanice ne daju mnogo prostora za ogrlicu, te se neveste radije odlučuju za minđuše sa dijamantima i upečatljivu dijamantsku narukvicu. Ukoliko ste dovoljno smele ne morate odustajati od dijamantske ogrlice ni pri ovom kroju.

Dijamantske ogrlice za venčanje

Njome možete ukrasiti gola leđa, jer su halter venčanice najčešće krojene sa golim leđima.

Plemeniti metal dijamantske ogrlice za venčanje

Mnoge neveste brine kako da usklade boju zlata nakita na venčanju sa onom na vereničkom dijamantskom prstenu.

Dijamantske ogrlice za venčanje

Kao nezaobilazni detalj svakog stajlinga, verenički prsten prevazilazi odabir nakita za venčanje, te stručnjaci savetuju da boju plemenitog metala na ogrlici uskladite sa bojom venčanice.

Dijamantske ogrlice za venčanje

Ako je vaša haljina čisto bela boje poželjno je da izaberete dijamantsku ogrlicu od belog zlata. Šampanj i boju slonovače na najlepši način stilizovaće žuto zlato, dok puderastim tonovima odgovaraju ogrlice napravljene od ružičastog zlata.

Budite svoje

Kada je u pitanju odabir dijamantske ogrlice za venčanje „pravi” izbor ne postoji. Već je on određen vašim željama, kao i karakterom.

Dijamantske ogrlice za venčanje

Ipak, vodite računa da ne preterate sa nakitom kako vaš izgled ne bi bio prenatrpan. Ogrlica sama po sebi je efektan komad, te nije poželjno da je uparite sa narukvicama, a u nekim slučajevima ni sa oversized dijamantskim minđušama.

Dijamantski nakit za venčanje svetski poznatih juvelirskih kuća možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.