Dijamantski nakit za godišnjicu braka stvoriće nove uspomene u vašoj ljubavnoj bajci.

Za mnoge ljude dijamantski nakit predstavlja divan način da proslave posebnu prekretnicu u njihovoj vezi. Upravo je proslava još jedne godine zajedničkog života najbolji povod da obradujete svoju voljenu.

Ovaj prestižni aksesoar simbolizuje neraskidiv odnos, koji je namenjen da traje zauvek. Kao jedinstveni podsetnik na srećne trenutke ispunjene ljubavlju, ali i na probleme koje ste zajedno uspešno prevazišli, on pokazuje koliko je vaša veza, zaista, jaka.

Obično se dijamantski nakit poklanja za veće godišnjice braka, kao što su peta, deseta, petnaesta… Mada se može darivati i za proslave koje nemaju jubilarni karakter.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

S obzirom da je svet juvelirstva ispunjen najdivnijim komadima kupovina je za mnoge muškarce pravi izazov, baš kao što je to bila potraga za savršenim vereničkim prstenom sa dijamantom. Imajući to u vidu Maestro Jewelers vam daje savete kako da izaberete dijamantski nakit za godišnjicu braka.

Ogrlica sa dijamantskim priveskom

Ogrlice sa dijamantima su oličenje luksuza koje je u davna vremena bilo namenjeno samo za svečane prilike. Danas, one dolaze u najrazličitijim formama, tako da su modeli sa tankim lančićem na kome blista dijamantski privezak idealne za godišnjicu braka. Prema mišljenju stručnjaka treba ih poklanjati u prvim godinama, tj. do pete proslave zajedničkog života.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Svojim nežnim dizajnom na diskretan način pružaju dozu prefinjenosti, te odlično pristaju baš svakom modnom stilom i svakoj prilici. Možete ih nositi uz poslovnu garderobu, svečanu večeru, pa i casual stajling, jer su lake za kombinovanje.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Ukoliko želite da unesete dodatnu romantiku u vaš veliki dan izaberite Chopard Happy Hearts ogrlice. Jedinstveni koncept talismana srca i čuvenih šetajućih dijamanata koji su zaštitni znak brenda, učiniće da srce vaše voljene zatreperi jače sa svakim pokretom dijamanta.

 Dijamantski nakit za godišnjicu braka koji je omiljen svim damama

Minđuše sa dijamantima su, definitivno, dijamantski nakit koji svaka žene treba da ima. Samim tim su i poklon za godišnjicu sa kojim nikada nećete pogrešiti.

Ipak, za proslavu 10 godina braka preporučuju se viseći modeli sa dijamantima i dragim kamenjem u boji. Polazeći od ušne resice pa do ključne kosti one naglašavaju nežnu liniju vrata, pokazujući vaš besprekorni izgled.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Kraljevski osećaj pružiće vam dijamantske minđuše sa safirom u obliku kruške.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Vintage šarm donose minđuše sa rubinima, dok su ženama koje vole raskošne komade namenjene tzv. chandelier verzije.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Dijamantski prsten za godišnjicu braka

Iako se prsten sa dijamantom vezuje za veridbu ne znači da nije idealan poklon za godišnjicu.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Eternity prsten, baš kao što naziv kaže, stvoren je za večnost. Karakteriše ga niz dijamanata koji su postavljeni jedan uz drugi čineći skladnu celinu sa plemenitim metalom. Njegov geometrijski dizajn osvaja pri privom pogledu, donoseći nenametljiv, sofisticirani izgled.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Kao simbol životnog kruga ovaj prsten je idealan za 15. godišnjicu braka.

Dijamantske narukvice za 20 godina ljubavi

Jedan od najstarijih komada nakita, narukvice su obeležile istoriju aksesoara, te ne čudi što su čest poklon za godišnjice.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

U mnoštvu različitih vrsta posebno se ističu Bangle modeli. Prepoznatljiva čvrsta forma upotpunjena prirodnim dijamantima stvara moćni efekat, koji će i jednostavnu odevnu kombinaciju pretvoriti u glamurozni outfit.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Dijamantski nakit za godišnjicu braka čuvenih juvelirskih kuća možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.