Chopard Happy Hearts je omiljeni luksuzni aksesoar dama širom sveta.

Bez obzira na modni stil, godine starosti, pa i karakter, sve žene se u jednom slažu – dijamantski nakit je najlepši detalj u stajlingu. O besprekornom sjaju ovog prestižnog ukrasa ispredane su mnoge priče, stvorene iskrene ljubavi, pa i vođeni ratovi u davna vremena. Danas, on predstavlja prestiž o kome maštuje sve dame.

Chopard Happy Hearts

Među brojnim juvelirskim kućama širom sveta posebno se izdvaja Chopard. Neverovatnim talentom za otkrivanje najskrivenijih ženskih osećanja, stalnom težnjom za inovacijom i magičnim dizajnom, Chopard dijamantski nakit je opravdano postao sinonim za glamur kome je nemoguće odoleti.

Tradicija koja traje

Sve je počelo davne 1860. godine kada je Louis-Ulysse Chopard otvorio malu radionicu u švajcarskom selu kantona Bern. Ipak, za razvoj dijamantskog nakita sa Chopard potpisom zaslužni su članovi porodice Scheufele, koji su preuzeli kompaniju od Louisovih naslednika.

Chopard Happy Hearts

Baš poput bajke, kakav ja i ovaj nakit, nastala je priča o danas legendarnim šetajućim dijamantima. U želji da stvori sasvim nov koncept izrade nakita Ronald Kurowski je došao na ideju da brilijante okruglog oblika ostavi da se slobodno kreću u nakitu. Umesto da ih „fiksira“ plemenitim metalom, kao što su svi juveliri to činili. Zahvaljujući Chopardovom dizajneru dijamanti su mogli da izraze svoj puni sjaj. Kao i savršenstvo prirodne lepote, pa i slobodu pokreta, plešući u ritmu pokreta dame koja ih nosi.

Chopard Happy Hearts

Chopard nakit sa šetajućim dijamantima je brzinom svetlosti osvojio srca dama, što je podstaklo čelne ljude brenda da razviju različite linije sa svojim zaštitnim znakom. Jedna od kolekcija koja svojom nežnom formom privlači pažnju jeste Chopard Happy Hearts.

Poput najdivnije poruke ljubavi

Kombinujući 2 simbola Maisona, obojena srca sa legendarnim šetajućim dijamantima, kolekcija dijamantskog nakita Chopard Happy Hearts donosi moderni, urbani izgled u današnjem svetu luksuznog aksesoara.

Chopard Happy Hearts

Trendi, sofisticiran, a opet sa dozom vanvremenske elegancije. Svaki komad ove linije krasi lagana, lirska i izuzetno ženstvena forma koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nepogrešivo zanatsko majstorstvo i jedinstveni dizajn zaslužni su za originalne komade, prepoznatljive za Chopard, koji pomeraju granice u juvelirstvu.

Chopard Happy Hearts

Kolekcija je inspirisana ženama i idejom da treba slediti svoje srce. Happy Hearts tka najtanja osećanja u očaravajući spoj prirodnih dijamanata i najfinijeg zlata. Rezultat je fascinantan dijalog između snage i krhkosti, moći i delikatnosti; između večnog sjaja dijamanata i eterične prozračnosti poludragog kamenja smeštenog u simbolu srca.

Šta obuhvata Chopard Happy Hearts linija?

Sa Happy Hearts kolekcijom Chopard je učinio dijamantski nakit svestranijim, nosivijim.

Chopard Happy Hearts

Namenjen savremenim heroinama, ženama velikog srca, on ruši barijere između Haute Couture i nakita za svakodnevne stajlinge. Stvoren je tako da savršeno pristaje svakoj prilici, kako poslovnom danu, tako i posebnim događajima. Happy Hearts zapravo nudi kreacije koje se mogu lako kombinovati međusobno, ali i zasebno pružaju fascinantni look.

Chopard Happy Hearts

Pored prefinjenih srca koja dominiraju narukvicama, ogrlicama, minđušama, kao i prstenjem sa dijamantima, Chopard Happy Hearts linija obuhvata i 2 podkolekcije neobičnog dizajna.

Chopard Happy Hearts

Happy Hearts Flowers se poigrava sa simbolom Maison-a. To čin tako što oko plešućeg dijamanta slaže venčić od 5 zlatnih srca, formirajući graciozno cveće.

Dok 2 srca na Happy Hearts Wings stvaraju mekoću krila leptira unoseći svoju punu eleganciju, uglađenost i simboličku snagu u vaš stajling.

Chopard Happy Hearts

Chopard Happy Hearts liniju, kao i Chopard Happy Diamonds i Chopard Ice Cube nakit, možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.