Dijamantske minđuše za svaki dan verni su pratioci savremene žene.

Minđuše sa dijamantima su bezvremenski dodatak, koji bez napora dodaje dozu luksuza svakoj odeći. Ne samo da privlače pažnju svojim besprekornim sjajem, već naglašavaju i lepotu vašeg lica. Imajući ovo u vidu ne čudi što su one, uz verenički prsten sa dijamantom, omiljen dijamantski nakit dama širom sveta.

Međutim, izbor pravog para često nije lak. U mnoštvu različitih vrsta, očaravajućih stilova i kreativnih dizajna gotovo je nemoguće pronaći samo jedan koji će savršeno pristajati svakoj odevnoj kombinaciji.

Dijamantske minđuše za svaki dan

Verovali ili ne, dijamantske minđuše za svaki dan zaista postoje. O kojim je reč otkriva vam Maestro Jewelers.

Vanvremenski dizajn savršen za modernu ženu

Ukoliko ste se pitale koje su savršene dijamantske minđuše za svaki dan u pitanju je čuveni stud model. Odnosno, minđuše na klin. Ovo su ujedno i najstarija vrsta, sa istorijom dugom više milenijuma.

Dijamantske minđuše za svaki dan

Pojavile su se u drevnoj Aziji. Najpre su ih nosili muškarci kako bi pokazali poreklo više klase. Vremenom su evoluirale, ostavljajući trag u svakoj kulturi. Sa svojim razvojem promenile su i vlasnike, te su postale obavezni ukras žena.

Stud dijamantske minđuše karakteriše tanka „igla“ od plemenitog metala koja se provlači kroz uvo. Dok se za kopčanje koristi mali šraf, takođe, od plemenitog metala.

Ove minđuše se prepoznaju po minimalističkoj formi i elegantnom dizajnu koji su sinonim za diskretan luksuz. Zahvaljujući toj osobini ne morate da čekate posebnu priliku da ponesete svoj omiljeni par.

Dijamantske minđuše za svaki dan

Stud dijamantske minđuše su nezamenjiv komad u poslovnom izgledu. Savršen su i dijamantski nakit za casual look. Dok uz elegantne stajlinge nude neverovatne mogućnosti kombinovanja sa drugim luksuznim aksesoarom.

Različiti stilovi stud dijamantskih minđuša

Obično dolaze sa jednim dijamantom tako da je akcenat upravo na njemu. Pored klasičnog, postoje i niz drugih stilova. Jedan od najatraktivnijih jeste halo.

Stud dijamantske minđuše halo stila mogu se pohvaliti jednim dijamantom u sredini koji je okružen nizom manjih iste veličine i reza. Na taj način je dodatno naglašena lepota glavnog kamena. Iako ovaj stil pojačava izgled, minđuše zadržavaju suštinu i minimalističku eleganciju originalnog dizajna.

Dijamantske minđuše za svaki dan

Baš kao i halo stil, tako i klaster dijamantske minđuše imaju nekoliko malih dijamanata postavljenih zajedno kako bi stvorili zaslepljujući efekat. Ono što ovaj stil razlikuje od prethodnog jeste nepostajanje centralnog kamena. Svi dijamanti su iste veličine i postavljeni u savršenoj proporciji.

Stud dijamantske minđuše dolaze i u kreativnim formama. Među njima se izdvajaju modeli sa dijamantima u obliku zvezda, cvetova i srca.

Kako izabrati dijamantske minđuše za svaki dan?

S obzirom da ćete ove minđuše sa dijamantima nositi svakog dana morate uzeti u obzir nekoliko faktora pri izboru. Dva kjučna jesu veličina i oblik.

Za harmoničan izgled, neophodno je da veličina minđuša bude u skladu sa vašim lice. Zato je preporučljivo da žene sitnije građe biraju modele sa jednim dijamantom. Dok više dame mogu da ponesu i smeliji dizajn minđuša.

Dijamantske minđuše za svaki dan

Što se tiče oblika, najpopularnije su stud minđuše sa okruglim dijamantima. Ovaj klasičan rez pruža maksimalan sjaj dragog kamena, te unosi dašak glamura i u najjednostavniju odevnu kombinaciju.

Ipak, stručnjaci savetuju da budete spremne na eksperimentisanje. Isprobajte modele sa dijamantima ovalnog, markiz ili kruška reza koji će stvoriti jedinstveni izgled.

Dijamantske minđuše za svaki dan

Dijamantske minđuše za svaki dan možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers. Svaki naš dijamant je sa zvaničnim sertifikatom i nosi potpis prestižnih juveliriskih brendova.