Glamurozno prstenje sa dijamantima je dijamantski nakit koji svaka žena treba da ima.

Bez obzira da li sanjate o svom venčanju još od detinjstva ili o tome razmišljate tek kada nađete srodnu dušu, jedno je sigurno – pre velikog slavlja čeka vas veridba. Kao uvod u novo poglavlje vaše ljubavne bajke ovaj događaj nosi posebne emocije, koje delite samo vi i vaš dragi. Imajući to u vidu ne čudi što je prsten sa dijamantom prva asocijacija mnogih za veridbu.

Glamurozno prstenje sa dijamantima

Međutim, ovaj dijamantski nakit nije namenjen samo za veridbu. Prstenje glamurozne forme je nezamenjiv pratilac svečanih događaja. Moćni, impresivni, a opet otmene elegancije – oni stvaraju upečatljiv efekat koji će vas izdvojiti od drugih.

Šta dijamantski prsten čini glamuroznim?

Poznat kao „car dragulja“, dijamant je oduvek bio prestižni simbol. Prsten sa dijamantom ne mora da objašavanja koliko je fascinantan, dovoljno je samo da pogledate njegov besprekorni sjaj. Ipak, glamurozni komad nosi posebnu dozu luksuza koja izaziva divljenje.

Glamurozno prstenje sa dijamantima

Glamurozno prstenje sa dijamantima spada u high couture nakit. U pitanju je dijamantski nakit najviše klase koji opravdano predstavlja statusni simbol. Izrađen je od najkvalitetnijih prirodnih dijamanata izabranih sa posebnom pažnjom juvelira.

Ovo prstenje krasi složeni dizajn stvoren po unikatnim skicama, koje je nemoguće kopirati. Time je zagarantovana autentičnost. Samim tim i jedinstven izgled, te pruža ženi koja ga nosi samopouzdanje.

Glamurozno prstenje sa dijamantima

Ono što stručnjaci posebno ističu jeste ručni rad. Počev od zamisli, pa do poslednjeg detalja u dizajnu – iza svakog elementa stoji tim talentovanih juvelira. Rezultat je dijamantsko prstenje koje pleni glamurom dostojnim dama plave krvi.

Raskošni dizajn

Glamurozno prstenje sa dijamantima može se pohvaliti fantastičnom formom. Za razliku od tradicionalnog vereničkog prstena sa dijamantom koje zrači sofisticiranošću, glamurozni nosi epitet statement modela.

Glamurozno prstenje sa dijamantima

Atraktivan dizajn obično duguje halo stilu. U pitanju je posebna vrsta postavke u kojoj je centralni dijamant okružen nizom manjih. Zahvaljujući ovakvoj konstrukciji glavni kamen dolazi do izražaja, dok manji dodatno naglašavaju njegovu lepotu. Na taj način stvara se vizuelni efekat veličine, a sa njom i glamurozni izgled.

Dijamantski prsten halo stila često je sa dragim kamenjem u boji. Kombinacija safira, rubina ili smaragda u centru prstena, sa dijamantima postavljenim okolo savršen je ukras u svečanom stajlingu.

Glamurozno prstenje sa dijamantima

Pored stila i sam dizajn može doneti glamurozni izgled. Neobična forma, poput malih remek dela nosive umetnosti, privlači poglede gde god se pojave.

Glamurozno prstenje sa dijamantima

Dijamantski prsten u obliku cveta idealan je za romantične dame koje žele da ostave utisak. Dok za smele žene pravi izbor je prsten od dijamanata i dragog kamenja koje formira oblik neke životinje. Ovaj model, definitivno, će učiniti da vaša pojava ostane upamćena.

 Glamurozno prstenje sa dijamantima nosi potpis čuvenih juvelirskih kuća

Često samo ime juvelirske kuće donosi glamurozni efekat. Saznanje da nosite IDC dijamantski prsten je dovoljno da izazove „wow“ faktor.

Glamurozno prstenje sa dijamantima

Polazeći od visokih standarda kvaliteta i inovativnog dizajna, poznata juvelirska kuća svojim nakitom pomera granice u luksuznom aksesoaru. Svaki IDC prsten nosi spektakularnu formu koja čeka da ulepša vaše posebne trenutke.

Glamurozno prstenje sa dijamantima, kao i najlepše vereničko prstenje sa dijamantom, ove juvelirske kuće možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.