Dijamantski prsten za veridbu je najvažniji komad nakita u životu svake žene.

Početak nove godine označava dolazak novih trendova. Pravo sa modnih pista stižu nam neverovatne kreacije u kolekcijama čuvenih dizajnera. Sa nestrpljenjem čekamo da se omiljena must have torba nađe na policama radnje. Dok smo nove stilove šminkanja koje je lansirala beauty industrija već isprobale kod kuće.

Šta je sa svetom juvelirstva? Za razliku od popularnih modnih stilova, trendovi vereničkog prstena imaju tendenciju da se kreću sporijim, suptilnijim tempom. Oni se menjaju znatno blaže i u odnosu na minđuše sa dijamantima, dijamantske narukvice i ogrlice. Na kraju krajeva, ovo je dijamantski nakit koji oslikava večnu ljubav, te ne čudi što mora da nosi epitet vanvremenskog.

Dijamantski prsten za veridbu

Međutim, to ne znači da nas svake godine ne čekaju novi modeli prstenja sa dijamantom koji će osvojiti srca budućih nevesti. Koji su vodeći za 2024. otkriva vam Maestro Jewelers.

Povratak art deco stila

Iako je vintage trend prisutan svake godine, 2024. donosi veliki comeback art deco stila.

Dijamantski prsten za veridbu

Nastao je 20-ih godina prošlog veka u umetnosti. Odatle je vrlo brzo osvojio druge sfere, uključujući i izradu finog nakita. Prepoznatljive jasne linije, impozantna forma i čiste boje karakterišu art deco dijamantski prsten za veridbu. Zbog toga je savršen izbor za devojke koje preferiraju jedinstveni look sa dozom klasične elegancije.

Kombinujući moderne detalje sa dodirom nostalgije, juveliri su predstavili niz art deco opcija. Time su olakšali izbor, jer će svaka devojka lako pronaći prsten koji joj odgovara.

Dijamantski prsten za veridbu

Bilo da se radi o prstenu sa dijamantom emerald reza, modelu u halo stilu ili dijamantskom prstenu sa safirom, jedno je sigurno – vaš verenički nakit privlačiće pažnju gde god se pojavite.

Moderan minimalizam

Dijamantski nakit minimalističkog stila bio je jedan od glavnih trendova ove godine. U skladu sa tim za narednu godinu dolazi dijamantski prsten za veridbu minimalističkog dizajna.

Dijamantski prsten za veridbu

Svojom gracioznom formom ovo prstenje akcenat stavlja na centralni kamen. Zapravo, ono predstavlja osveženi izgled mnogima omiljenog solitaire stila. Samim tim odlikuje ga otmeni luksuz, koji će i najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji podariti glamur dostojan crvenog tepiha.

Dijamantski prsten za veridbu

Dijamantski verenički prsten minimalističko stila idealan je za tradicionalne neveste. Mada ga rado biraju i trendi devojke, jer ima moć da na suptilan način pokaže njihov besprekoran stil.

Dijamantski prsten za veridbu jedinstvenog dizajna

Prsten sa dijamantom je, definitivno, broj jedan kada je u pitanju nakit za veridbu. Ipak, juveliri poručuju da budete smele i ponesete neki od modela sa dragim kamenjem u boji. Ovo prstenje pruža živopisnu i personalizovanu alternativu tradicionalnim verzijama, te je pravi izbor za devojke koje vole nekonvencionalan nakit.

Dijamantski prsten za veridbu

Safir, smaragd, rubin, topaz, ametist – samo su neke od popularni opcija za narednu godinu. Svaki dragi kamen ima svoju jedinstvenu boju i značenje, što vam omogućava da odaberete verenički prsten koji u potpunosti odražava vašu ličnost.

Bez obzira da li više volite tamnoplavi safir ili vatreni crveni rubin – prsten sa dijamantom i dragim kamenjem u boji preneće pravu poruku vaše ljubavne priče.

Dijamantski prsten za veridbu

Dijamantsko prstenje za veridbu prestižnih juvelirskih kuća čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.