Dijamantski nakit za jesenje venčanje je najbolji dodatak wedding look-u.

Jesen je najpopularnije godišnje doba za slavlja. Prijatni dani okupani sunčevim zracima čine idealnu atmosferu kako za slavlja na otvorenom, tako i u svečanim salama ekskluzivnih restorana. Dok pejzaži obojeni neverovatnim žutim, narandžastim i crvenim tonovima nose posebnu draž stvarajući uspomene vredne pamćenja.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje

Zaista, ima nečeg magičnog u ovom godišnjem dobu. Čak i drevno verovanje kaže da brakovi koji se sklope u jesen ne samo da će zauvek trajati, već će biti ispunjeni blagostanjem. Bez obzira da li verujete u predanja ili ne, u jednom ćete se složiti – jesen je najromatičnije doba, te ne čudi što se mnogi parovi odlučuju baš tada da stanu na „ludi kamen“.

Sa dolaskom jeseni stiže i nova sezona bridal trendova, što naročito raduje buduće neveste. Ipak, ne treba zaboraviti da savršena haljina zahteva i savršen dijamantski nakit.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam daje savete kako da izaberete dijamantski nakit za jesenje venčanje.

Unesite boje jeseni u svoj stajling za venčanje

Iako mnogi smatraju da proleće i leto donose pravu eksploziju boja, nikako ne treba zanemariti jesenje motive.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje

Tople boje poput sunčevih zraka pružaju čaroban sjaj dajući šarm vašoj venčanici. Da biste dodatno naglasile njenu lepotu izaberite dijamantski nakit za venčanje u jesenjim bojama.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje

Kamen novembra meseca, citrin pravi je predstavnik ovog doba. Karakteriše ga žuta boja koja obuhvata širok raspon nijansi – počev od limun žute, preko jarkih tonova, pa do zagasitih, gotovo braon boja. Ukombinovan sa dijamantima ovaj dragi kamen pruža jedinstveni spoj tradicije i modernih elemenata, te je pravi izbor za neveste sa nekonvencionalnim stilom.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje

Za venčanja u ranu jesen možete izabrati svetlo zelene nijanse tsavorita. Ovo drago kamenje u boji od davnina je predstavljalo simbol energije, plodnosti i ljubavi koja će zauvek trajati, te su minđuše sa dijamantima i tsavoritom ili dijamantska ogrlica sa tsavoritom idealni za vaš veliki dan.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje koji zrači vanvremenskom sofisticiranošću

Nekada nakit faraona, a zatim i viših društvenih slojeva, biseri i u modernom dobu predstavljaju pravi prestiž u svetu juvelirstva. Svojim očaravajućim nijansama, koje se kreću od bele, preko žućkaste, pa do sivih i crnih tonova, plene elegancijom, dok nežnom formom unose dozu gracioznosti u venčani izgled.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje

Biseri su sušta suprotnost jakim dijamantima, ali zajedno sa njima čine impresivni nakit koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Bez obzira da li izaberete prsten sa dijamantom i biserima ili dijamantsku ogrlicu ukrašenu biserima, budite sigurne – vaš nakit stvoriće upečatljiv efekat koji će svi pamtiti.

Obavezni nakit na svakom venčanju

Dijamantske minđuše su, definitivno, nezamenjivi pratilac svakog venčanja.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje

S obzirom da su jesenje venčanice obično dugih rukava i visokih izreza izaberite minđuše raskošnog dizajna. Upravo takvu dozu luksuza pruža tzv. chandelier model. Baš kao što im naziv kaže, ove minđuše krasi dizajn koji podseća na bogate salonske lustere sa kraljevskih dvorova, te će vas u trenu pretvoriti u pravu princezu za vaše slavlje.

Dijamantski nakit za jesenje venčanje

Dijamantski nakit za jesenje venčanje možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.